Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-24 idő 12:42

Party Point léggömbök borították a kétéves Music FM stúdióját

Születésnapi léggömb-dekorációba borult a Music FM stúdiója a Party Point jóvoltából. A Party Point hazánk legnagyobb parti üzlet hálózata.

Magyarországon is egyre divatosabbá válnak a legény- és leánybúcsúk, halloween partik, születésnapi bulik, céges partik, így folyamatosan nő a parti termékek piaca. A Funny Box nagykereskedés az utóbbi nyolc év során hazánk legnagyobb - léggömb- és parti termék forgalmazójává nőtte ki magát. Termékeit nemcsak az USA-ból és Európából, de a Távol-Keletről is közvetlenül importálja. A központ Budapesten található - innen irányítja a franchise-hálózat működését, valamint látja el áruval kis- és nagykereskedelmi partnereit.

Sokan nem is tudják, hogy a Party Point szaküzletek széles termékválasztétuk mellett még számos szolgáltatással is vásárlóik rendelkezésére állnak. Kreatív ötleteket adnak partik megrendezéséhez, lebonyolításához, dekorálásához, látványos dekorációkat készítenek esküvőkre, céges rendezvényekre, üzlet díszítéshez, karácsonyra, szilveszterre.

A 100%-ban magyar tulajdonú Party Point hálózat a Magyar Franchise Szövetség tagja.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.