Hírek, aktualitások

dátum 2016-06-14 idő 09:55

Pécsen, Csepelen és Budapesten is jótékonysági akcióval segített a dm.

Tovább folytatódik a dm üzleteinek dinamikus megújulása, a drogéria családi programokkal és nyitási akciókkal várja a vásárlókat megújult boltjaiban.

A nyitás alkalmából a Csillagvár bevásárlóközpontban 5x-ös pontoknak örülhettek a vásárlók, szerencsekeréken pörgethettek, a főszerep pedig a gyerekeké volt: kipróbálhatták magukat a kasszában, amiért cserébe Minipolisz belépőjegyet kaptak ajándékba. Délután zenés bábos műsorral várta őket a dm, mindeközben a családok megkóstolhatták a dmBio finomságait.

Huszadik születésnapjára megszépült a dm pécsi üzlete, a megnyitón gyermekek és felnőttek egyaránt megtalálhatták a számukra vonzó programot, Tamás Éva Játéktára varázsolt mosolyt az arcokra, a dm most is akciókkal lepte meg a boltba érkezőket. A zenekar tagjai egy órán keresztül a pénztárban segítettek a vásárlóknak, az ez idő alatt kasszázott 621 565 forintot a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány részére ajánlották fel, a támogatást az alapítvány 2016 augusztusában 30 tartósan beteg gyermek ingyenes nyári táboroztatására használja fel.

Március végén szépült meg a dm keszthelyi üzlete, a vásárlók a nyitó napon ajándék táskát kaptak, a kicsik a dm kabalafigurájával játszhattak, volt arcfestés, lufiosztás, a vásárlók dmBio termékeket kóstolhattak.

Áprilisban nyitottak meg a dm megújult üzletei Szentendrén és Csepelen, Győrben és Keszthelyen.

Csepelen a vásárlók a csepeli kajak-kenu egyesület sportolóival is találkozhattak a kasszánál, az általuk kasszázott 587.645 forintot a Csepeli Kajak-Kenu Egyesületnek ajánlotta fel a dm. A nyitónapon 10 százalékos végösszegi kedvezmény járt annak, aki a dm-et választotta, másnap Saubär maci fogadta a látogatókat, az Elevenpark jóvoltából pedig itt is gyerekprogramokkal várták a legkisebbeket.

A győri árkádban található dm is újra várja vásárlóit az első emeleten - immáron egy kibővített, még nagyobb üzletben. A vásárlók egy DJ páros live bakelit szettjével hangolódhattak a vásárlásra, ahol lufi modellezésre várta a dm a családokat.

Májusban a gyöngyösi dm is megújult, egy hétig kitartottak a meglepetések, DJ varázsolt remek hangulatot, a gyerekeket Saubär maci üdvözölte.

Május közepén a budapesti Sugár Üzletközpontban található dm is új üzletképpel várja a vásárlókat, többnapos programmal készült a dm itt is. A megnyitó alkalmából Katus Attila aerobik óráján ingyen vehettek részt az active beauty tagok, majd a mozgás után a sportoló a dm üzletében buzdította vásárlásra a boltba betérőket, az ottléte alatt kasszázott 760 ezer forintot jótékony célra ajánlotta fel a dm, az összeget az Ökumenikus Segélyszervezet kapta meg. 

 

forrás: news4business.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.