Hírek, aktualitások

dátum 2016-06-14 idő 09:55

Pécsen, Csepelen és Budapesten is jótékonysági akcióval segített a dm.

Tovább folytatódik a dm üzleteinek dinamikus megújulása, a drogéria családi programokkal és nyitási akciókkal várja a vásárlókat megújult boltjaiban.

A nyitás alkalmából a Csillagvár bevásárlóközpontban 5x-ös pontoknak örülhettek a vásárlók, szerencsekeréken pörgethettek, a főszerep pedig a gyerekeké volt: kipróbálhatták magukat a kasszában, amiért cserébe Minipolisz belépőjegyet kaptak ajándékba. Délután zenés bábos műsorral várta őket a dm, mindeközben a családok megkóstolhatták a dmBio finomságait.

Huszadik születésnapjára megszépült a dm pécsi üzlete, a megnyitón gyermekek és felnőttek egyaránt megtalálhatták a számukra vonzó programot, Tamás Éva Játéktára varázsolt mosolyt az arcokra, a dm most is akciókkal lepte meg a boltba érkezőket. A zenekar tagjai egy órán keresztül a pénztárban segítettek a vásárlóknak, az ez idő alatt kasszázott 621 565 forintot a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány részére ajánlották fel, a támogatást az alapítvány 2016 augusztusában 30 tartósan beteg gyermek ingyenes nyári táboroztatására használja fel.

Március végén szépült meg a dm keszthelyi üzlete, a vásárlók a nyitó napon ajándék táskát kaptak, a kicsik a dm kabalafigurájával játszhattak, volt arcfestés, lufiosztás, a vásárlók dmBio termékeket kóstolhattak.

Áprilisban nyitottak meg a dm megújult üzletei Szentendrén és Csepelen, Győrben és Keszthelyen.

Csepelen a vásárlók a csepeli kajak-kenu egyesület sportolóival is találkozhattak a kasszánál, az általuk kasszázott 587.645 forintot a Csepeli Kajak-Kenu Egyesületnek ajánlotta fel a dm. A nyitónapon 10 százalékos végösszegi kedvezmény járt annak, aki a dm-et választotta, másnap Saubär maci fogadta a látogatókat, az Elevenpark jóvoltából pedig itt is gyerekprogramokkal várták a legkisebbeket.

A győri árkádban található dm is újra várja vásárlóit az első emeleten - immáron egy kibővített, még nagyobb üzletben. A vásárlók egy DJ páros live bakelit szettjével hangolódhattak a vásárlásra, ahol lufi modellezésre várta a dm a családokat.

Májusban a gyöngyösi dm is megújult, egy hétig kitartottak a meglepetések, DJ varázsolt remek hangulatot, a gyerekeket Saubär maci üdvözölte.

Május közepén a budapesti Sugár Üzletközpontban található dm is új üzletképpel várja a vásárlókat, többnapos programmal készült a dm itt is. A megnyitó alkalmából Katus Attila aerobik óráján ingyen vehettek részt az active beauty tagok, majd a mozgás után a sportoló a dm üzletében buzdította vásárlásra a boltba betérőket, az ottléte alatt kasszázott 760 ezer forintot jótékony célra ajánlotta fel a dm, az összeget az Ökumenikus Segélyszervezet kapta meg. 

 

forrás: news4business.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.