Hírek, aktualitások

dátum 2015-05-08 idő 10:13

Pécsett nyílt meg az ország első franchise műszaki outlete

Pécsett nyitotta meg első franchiseáruházát az Elektro Outlet. A társaságnál az elmúlt hetekben indult a bővítési hullám. A pécsiek az elsők az országban, akik partnervállalkozó által üzemeltetett áruházban juthatnak outlet műszaki cikkekhez, háztartási gépekhez a piaci árnál akár 20-30 százalékkal olcsóbban.

Megkezdte országos franchisepartneri hálózatának kiépítését az Elektro Outlet. A műszaki cikkek kereskedelmével foglalkozó társaság március óta keresi az együttműködő partnereket. Számos jelentkezővel folynak a tárgyalások, sőt május 4.-én Pécsett már az első üzletnyitás is megtörtént.

− Pécsi üzletünkben a vásárlókat nagy nyitási kedvezménnyel várjuk, de a cég üzletpolitikája alapján biztos, hogy a kampány után is mélyen a piaci ár alatt lehet majd csomagolási sérült, esztétikai hibás, nem gyári garanciás, de új árucikkeket vásárolni – mondta Grassy Attila, az üzlet tulajdonosa.

A folyamatos áruellátást garantálja, hogy ismert, nagy gyártókkal – például Siemens, Bosch, Daewoo, Indesit, LG, Samsung – állunk közvetlen kapcsolatban, amelyek rendszeresen, nagy mennyiségben szállítják a fogyasztók által keresett termékeket – tette hozzá Fábián Csaba, az Elektro Outlet tulajdonosa.

(forrás: ProfiLine.hu)vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.