Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-09 idő 10:22

Pénteken nyitott meg Magyarország első állatos kávézója

Budapest belvárosának szívében, 2014. szeptember 5-én nyitotta meg kapuit Magyarország első, igazi állatos kávézója.

Az 5. kerületi Fejér György utca 3. szám alatt található Zoo Café-ban 6 cica, 2 ara papagáj, 3 szakállas agáma, csíkos mókusok, kaméleonok és egyéb érdekes állatok társaságában élvezhetik a kávékülönlegességeket azok, akik a nagyváros forgatagában is csendre, nyugalomra és emellett némi dorombolásra vágynak - olvasható a Trademagazin oldalán.

Az egész világon ritkaságnak számító „zoo” kávézó ötlete Koreából ered, ahol a jellemzően kis lakásokban nincs lehetőség háziállatok tartására. Emiatt sorra nyíltak azok a kávézók, ahol a kulináris élvezetek mellett az állatok társaságát is élvezhették az emberek. Európában most először, Budapesten nyitja meg kapuit a Zoo Café, ami egy állati jó hely.


 
A három kis helységből álló kávézó egyik termében halak, másikban cicák, mókusok és kaméleonok, míg a harmadikban egy hatalmas papagáj ketrec vannak elhelyezve. Egyértelműen a négy, illetve két lábú lakók vannak a fókuszba állítva, a kávézó berendezése beleolvad az állatkerti díszletekbe.


 
A menyezetet farudak keresztezik, mivel a papagájokat - külön kérésre - az állatgondozók kiveszik a ketrecekből és meg lehet őket simogatni is. 

forrás: trademagazin.hu, zoocafebudapest.hu 
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.