Hírek, aktualitások

dátum 2017-07-05 idő 11:36

Péntektől kerül megrendezésre a BENU vízilabda kupa

A magyar férfi vízilabda-válogatott a világbajnokság előtti utolsó felkészülési tornáját, a négycsapatos BENU-kupát július 7-9-én a Szőnyi úti uszodában játssza. A BENU gyógyszertár hálózat a Magyar Vízilabda Szövetség kiemelt támogatója.
A Magyar Kupa-sorozatnak és ősz óta a fiú ifjúsági bajnokságnak is a névadója a BENU, sőt a hagyományos nyári felkészülési torna is a cég nevét viseli, a Magyar Vízilabda-szövetség pedig büszke arra, hogy egy ilyen jelentős vállalat támogatja a vízilabdát. Az együttműködés sikerességéről pedig mindent elárul, hogy a felek újabb egy évvel meghosszabbították a köztük lévő megállapodást.
 
„Három éve indult el a közös munka, és az idei év egyébként is nagyobb jubileum a BENU számára, mert öt éve vezettük be a brandet Magyarországra – mondta dr. Zlinszky János. – A tavalyi évben már több mint 15 millió vásárlónk volt, 20 millió receptet váltottak be és 55 millió doboz gyógyszert értékesítettünk. Ennek a sikernek az egyik kulcsösszetevője a Magyar Vízilabda Szövetséggel való együttműködés. 
Magyarország legnépszerűbb sportágát támogatjuk, a mostani a harmadik év, és évről évre több támogatást tudunk nyújtani, több megjelenést kapunk. Ez idén abban csúcsosodik ki, hogy a Bajnokok Ligája hatos döntőjének a nyári felkészülési tornának is támogatói leszünk, ősszel pedig a Magyar Kupának, míg januártól három fiú korosztályos bajnokság névadója a BENU. A szövetség vezetésével közös értékrendet képviselünk, bízom benne, hogy sokáig tart még az együttműködés és hozzá tudunk járulni a válogatott sikeres szerepléséhez."
Az idei BENU-kupára, azaz a férfiválogatott világbajnokság előtti utolsó felkészülési tornájára július 7–9. között kerül sor. A tornán Märcz Tamás együttese mellett Románia, Németország és Kanada vesz részt. A megméretés címvédője a magyar válogatott, amely a tavalyi BENU-kupán Ausztráliát, Grúziát és Horvátországot is legyőzte.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.