Hírek, aktualitások

dátum 2017-07-05 idő 11:36

Péntektől kerül megrendezésre a BENU vízilabda kupa

A magyar férfi vízilabda-válogatott a világbajnokság előtti utolsó felkészülési tornáját, a négycsapatos BENU-kupát július 7-9-én a Szőnyi úti uszodában játssza. A BENU gyógyszertár hálózat a Magyar Vízilabda Szövetség kiemelt támogatója.
A Magyar Kupa-sorozatnak és ősz óta a fiú ifjúsági bajnokságnak is a névadója a BENU, sőt a hagyományos nyári felkészülési torna is a cég nevét viseli, a Magyar Vízilabda-szövetség pedig büszke arra, hogy egy ilyen jelentős vállalat támogatja a vízilabdát. Az együttműködés sikerességéről pedig mindent elárul, hogy a felek újabb egy évvel meghosszabbították a köztük lévő megállapodást.
 
„Három éve indult el a közös munka, és az idei év egyébként is nagyobb jubileum a BENU számára, mert öt éve vezettük be a brandet Magyarországra – mondta dr. Zlinszky János. – A tavalyi évben már több mint 15 millió vásárlónk volt, 20 millió receptet váltottak be és 55 millió doboz gyógyszert értékesítettünk. Ennek a sikernek az egyik kulcsösszetevője a Magyar Vízilabda Szövetséggel való együttműködés. 
Magyarország legnépszerűbb sportágát támogatjuk, a mostani a harmadik év, és évről évre több támogatást tudunk nyújtani, több megjelenést kapunk. Ez idén abban csúcsosodik ki, hogy a Bajnokok Ligája hatos döntőjének a nyári felkészülési tornának is támogatói leszünk, ősszel pedig a Magyar Kupának, míg januártól három fiú korosztályos bajnokság névadója a BENU. A szövetség vezetésével közös értékrendet képviselünk, bízom benne, hogy sokáig tart még az együttműködés és hozzá tudunk járulni a válogatott sikeres szerepléséhez."
Az idei BENU-kupára, azaz a férfiválogatott világbajnokság előtti utolsó felkészülési tornájára július 7–9. között kerül sor. A tornán Märcz Tamás együttese mellett Románia, Németország és Kanada vesz részt. A megméretés címvédője a magyar válogatott, amely a tavalyi BENU-kupán Ausztráliát, Grúziát és Horvátországot is legyőzte.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.