Hírek, aktualitások

dátum 2016-10-28 idő 11:11

Ezredik üzletét nyitja a PEPCO

A ruházati és lakásfelszerelési cikkeket forgalmazó diszkont üzletlánc megnyitotta ezredik áruházát Európában. A társaság 2015-ben adta át első üzletét Magyarországon, és jelenleg országszerte 63 boltot üzemeltet.

Az ezredik európai PEPCO áruház október 27-én, a lengyelországi Bydgoszcz város Focus nevű plázájában nyitja meg kapuit a vásárlóközönség előtt. A cég 1999-ben kezdte meg kereskedelmi tevékenységét Lengyelországban, majd 2004-ben vette fel a PEPCO márkanevet, és azóta dinamikusan fejlődik. A vállalat 2007-ben ünnepelte századik üzletének megnyitását, az elmúlt majdnem tíz év alatt pedig a tízszeresére emelkedett áruházainak száma.

A cég három éve kezdett el terjeszkedni az európai piacon. 2013-ban nyíltak meg az első PEPCO üzletek a Cseh Köztársaságban (ahol napjainkban már 98 ilyen üzlet működik) és Szlovákiában (ma már 61 üzlet található itt), majd 2015-ben Romániában is (ahol jelenleg 90 PEPCO bolt üzemel). 2017 tavaszán megnyílik az első PEPCO üzlet Horvátországban, később pedig Szlovéniában is. A vállalat összesen több mint 9000 alkalmazottat foglalkoztat, ebből, több mint 600 munkavállalót Magyarországon. 


Forrás: PEPCO

A PEPCO üzleteibe havonta 8 millió európai vásárló látogat el. Az üzletek város- és településközpontokban, valamint üzletközpontokban találhatóak, ahol az élelmiszer-kiskereskedelmi egységekkel egymást kiegészítve átfogó kínálatot tesznek elérhetővé. 


"Minden nap újra és újra teljesítjük a küldetésünket - lehetővé tesszük vásárlóink számára, hogy a lehető legkönnyebben és a lehető legalacsonyabb áron vásárolhassák meg azokat a termékeket, amelyekre nap, mint nap szükségük van. Az ezredik európai üzlet megnyitása minden alkalmazottunk sikere, a közös elkötelezettség és a kiváló munka eredménye, és persze vásárlóink bizalmának bizonyítéka" - mondta Marcin Stańko, a PEPCO közép- és kelet-európai részlegének operatív igazgatója. 

Forrás: marketinginfo.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.