Hírek, aktualitások

dátum 2017-09-04 idő 09:36

Pizzaszállítás kajakkal - Sugar Land-i Pizza Hut önzetlen segítsége

A Harvey-hurrikán után számos szívmelengető történetet lehet hallani, hogy a szerencsésebb texasiak miként próbálják megsegíteni bajba jutott szomszédjaikat. A Sugar Land-i helyi Pizza Hut dolgozói is hatalmas empátiáról tettek tanúbizonyságot, amikor is kajakkal szállítottak ki élelmet az otthonukban ragadt "éhező" családoknak.
 
A Texas állambeli Sugar Land-ben még a Harvey hurrikán sem tudta eltántorítani a helyi pizza Hut dolgozóit attól, hogy segítsenek a bajba jutottakon. Amikor az étterem tulajdonosa, Shayda Habib tudomást szerzett róla, hogy otthonukban ragadt családok kifogytak az élelmiszer tartalékaikból, határozta el magát munkatársaival a bátor cselekedtre. "Tudtuk hogy gyorsan kell cselekednünk, ezért felhívtam a férjem, és megkértem kerítsen néhány kajakot, és hozza őket az étteremhez." - nyilatkozta Habib.
Néhány kollegájával munkához látott, és annyi pizzát készítettek, amennyit csak tudtak. Nagy szerencséjükre ehhez az étterem raktárában rendelkezésre állt a kellő alapanyag, illetve feltét egyaránt.

Az elkészült pizzákat kiszállításra használt piros táskákba csomagolták, majd kajakokon szállították ki az éhes családoknak. 

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.