Hírek, aktualitások

dátum 2017-09-04 idő 09:36

Pizzaszállítás kajakkal - Sugar Land-i Pizza Hut önzetlen segítsége

A Harvey-hurrikán után számos szívmelengető történetet lehet hallani, hogy a szerencsésebb texasiak miként próbálják megsegíteni bajba jutott szomszédjaikat. A Sugar Land-i helyi Pizza Hut dolgozói is hatalmas empátiáról tettek tanúbizonyságot, amikor is kajakkal szállítottak ki élelmet az otthonukban ragadt "éhező" családoknak.
 
A Texas állambeli Sugar Land-ben még a Harvey hurrikán sem tudta eltántorítani a helyi pizza Hut dolgozóit attól, hogy segítsenek a bajba jutottakon. Amikor az étterem tulajdonosa, Shayda Habib tudomást szerzett róla, hogy otthonukban ragadt családok kifogytak az élelmiszer tartalékaikból, határozta el magát munkatársaival a bátor cselekedtre. "Tudtuk hogy gyorsan kell cselekednünk, ezért felhívtam a férjem, és megkértem kerítsen néhány kajakot, és hozza őket az étteremhez." - nyilatkozta Habib.
Néhány kollegájával munkához látott, és annyi pizzát készítettek, amennyit csak tudtak. Nagy szerencséjükre ehhez az étterem raktárában rendelkezésre állt a kellő alapanyag, illetve feltét egyaránt.

Az elkészült pizzákat kiszállításra használt piros táskákba csomagolták, majd kajakokon szállították ki az éhes családoknak. 

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Magyarországon keresi partnereit a Thermomix.
dátum 2017-09-19 idő 15:23

Immár Magyarországon is elérhető a legintelligensebb konyhai robotgépLegolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Nyissa meg Ön is saját Natur House üzletét!
dátum 2017-09-25 idő 11:01

A Natur House egységekben a helyes étkezésre való nevelés és oktatás kerül előtérbe.

Felújított BENU gyógyszertárat adtak át Győr belvárosában
dátum 2017-09-25 idő 10:23

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton.

Idén közel 6400 üzlet húzhatja le a rolót az USA-ban
dátum 2017-09-22 idő 09:57

Idén várhatóan 6400 üzlet zár be az USA-ban, mert az online kereskedelem felfutásával az emberek kezdenek leszokni a shoppingolásról.

Bubbles mosodából jelentkezik be holnap délelőtt a Music Fm
dátum 2017-09-21 idő 10:01

Bochkor Gábor és István Dániel a Flórián téri Bubbles mosodából fog jelentkezni élőben holnap reggel.

Új tulajdonosa van az Arena Plázának
dátum 2017-09-20 idő 14:28

A Budapest második legnagyobb, 66 ezer négyzetméteres plázája 2007-ben nyitotta meg kapuit, és az utóbbi években meglehetősen jó eredményeket produkált.