Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-25 idő 09:43

Pontosabb kiszolgálást ígér a McDrive

Új fejlesztést vezetne be a McDonald's a rendelés-felvételi pontosság növelése érdekében: a tervek szerint a McDrive szolgáltatásnál ezentúl az alkalmazottak háromszor ismételnék el szóban a rendelést, annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy jól értették a vásárlót - írja a Business Insider cikke alapján a Portfolio.

A McDrive rendelés-felvételi pontossága eddig 70% volt, így a cég vezetői komoly feladatnak tekintik a pontossági statisztika javítását, még akkor is, ha ez nem feltétlenül tetszik majd a vevőknek. Az új rendszer ugyanis hosszabbá teheti a - 2013-as mérések alapján - átlagosan több mint 3 perces várakozási időt.

Az "ask, ask, tell" elnevezésű rendszer nem minden esetben kötelező jellegű, a McDonald's franchise partnerei dönthetnek arról, hogy ki akarják-e próbálni az új módszert, egyelőre azonban csak az USA-ban van erre lehetőség.

Az új kiszolgálási rend szerint egyszer a kioszknál (a rendelés felvételénél), majd az ablaknál (ahol az ügyfél fizet) is meg kell ismételni a rendelést, a harmadik ismétlés pedig a rendelés átadása közben történik meg. Mivel a bevezetés egyelőre opcionális, nincsenek pontos adatok arról, hogy pontosan hány éttermében alkalmazzák már a módszert, és ez mennyiben járult hozzá az ügyfélkiszolgálás pontosságának javításához.

Forrás: Business Insider, portfolio.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.