Hírek, aktualitások

dátum 2013-05-24 idő 10:00

Prágában mutatkozott be májusban a Twist&Chips

Prágában több nagy rendezvényen sikeresen debütált a Twist&Chips. Mind a Vencel téren, mind pedig a VI. prágai sörfesztiválon nagy tetszést aratott a Twist&Chips különleges eljárással készülő sült burgonyaszirma.

A 2008-ban útjára indított prágai sörfesztivál mára Európa egyik legnagyobb ilyen tipusú rendezvényévé nőtte ki magát. A szervezők nem titkolt célja, hogy idővel a bajor Oktoberfest cseh megfelelőjévé váljon a vasárnap véget érő sörfesztivál, amely óriási sörválasztékával nagy érdeklődésre tart számot. Ezért is választotta a Twist&Chips ezt a rendezvényt arra, hogy felmérje a cseh-, illetve a prágai lakosok ízlésének mennyire felel meg a speciális spirálvágással készülő burgonyaszirma.  

A Twist&Chips Kft. két évvel ezelőtt kezdte meg franchise tevékenységét Magyarországon, s a hazai piacon túlnőve, már több küldföldi ország rendezvényein is képviselik magukat. Jelenleg Németországban, Írországban, Szlovákiában is megtalálhatóak mobilegységeik, és további potenciális mester franchise partnerek jelentkezését várják, főképp a környező országokra.

A Twist&Chips a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Amennyiben érdeklődik a koncepció iránt, keresse meg a Dakexpo Kft-t az office@dakexpo.com címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Virtuális kiállító: Twist & Chips Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-05-14 idő 10:34

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.