Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-11 idő 09:21

Presztízs díjat kapott a Vitamin Szalon

Gálaműsor keretében adták át a térség egyik legrangosabb elismeréseit, a Presztízs díjakat szerda este Szegeden, az IH Rendezvényközpontban - írja a délmagyar.hu. Szentgyörgyi Pál, Szeged gazdasági alpolgármestere köszöntőjében kiemelte, hogy a 2004-ben alapított díj ennyi változás közepette is fennmaradt, és hogy vannak vállalkozások, amelyek a mostani nehéz helyzetben is megtalálják a piaci rést. Eric Mansuy, a díj és a gála főtámogatója, az EDF DÉMÁSZ elnök-vezérigazgatója azt hangsúlyozta, a társaságcsoport könnyen tudott azonosulni a díj alapelvével, ami a helyi gazdaságért érzett felelősség.

A már hagyományos 5 kategóriában ítélték oda a Presztízs díjakat azoknak a sikeres vállalkozásoknak, amelyeket az EDF DÉMÁSZ és a mecénások választottak ki a jelöltek közül. Az év új vállalkozása a Vitamin Szalon Kft., a díjat Rácz József ügyvezető igazgató vette át. Az év kisvállalkozása az Elzett-Certa Kft.: Török György ügyvezető igazgató köszönte meg az elismerést. Az év középvállalkozása a Proko-Travel Utazási Iroda, a díjat az igazgató, Prónay Gyula kapta. Az év vállalkozása elismerést Kaszás Anikó, a Transcommers Kft. ügyvezető igazgatója vette át. Az év üzletemberének Bánffi Istvánt, a Bánffi és Bánffi Kft. ügyvezető igazgatóját választották.

A Vitamin Szalon® a jövő zöldség-gyümölcs üzlete, ahol a vásárlók kedvező áron jutnak friss, jó minőségű magyar termékekhez, igényesen kialakított, vásárlóbarát környezetben. A Vitamin Szalon® koncepció célja, hogy közvetlenül a hazai termelőktől beszerzett termékeket forgalmazó, országos franchise hálózatot hozzon létre. Az üzleti koncepció a nagyáruházi professzionalizmus és az igényes sarki zöldséges boltok előnyeit ötvözi.


Rácz József, a Vitamin Szalon hálózat alapítója

Számos hazai termelő és családi gazdaság dolgozik azért, hogy a Vitamin Szalonok kínálatába mindennap friss és zamatos zöldség-gyümölcs kerüljön. Ezek a magyar termelők – akiknek bázisát a Kert-Ész Klub Magyarország® tagjai adják - környezettudatos termeléssel, biológiai növényvédelemmel és a jó gazda gondosságával állítják elő termékeiket. 

A hálózat várja mindazok jelentkezését, akik szeretnének csatlakozni "a jövő zöldség-gyümölcs" hálózatához.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Vitamin Szalon® franchise rendszer vezetőjével.

Név: Pónyai Réka, franchise rendszer vezető
E-mail: info@vitaminszalon.hu
Telefon: 06-20-3980766vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.