Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-11 idő 09:21

Presztízs díjat kapott a Vitamin Szalon

Gálaműsor keretében adták át a térség egyik legrangosabb elismeréseit, a Presztízs díjakat szerda este Szegeden, az IH Rendezvényközpontban - írja a délmagyar.hu. Szentgyörgyi Pál, Szeged gazdasági alpolgármestere köszöntőjében kiemelte, hogy a 2004-ben alapított díj ennyi változás közepette is fennmaradt, és hogy vannak vállalkozások, amelyek a mostani nehéz helyzetben is megtalálják a piaci rést. Eric Mansuy, a díj és a gála főtámogatója, az EDF DÉMÁSZ elnök-vezérigazgatója azt hangsúlyozta, a társaságcsoport könnyen tudott azonosulni a díj alapelvével, ami a helyi gazdaságért érzett felelősség.

A már hagyományos 5 kategóriában ítélték oda a Presztízs díjakat azoknak a sikeres vállalkozásoknak, amelyeket az EDF DÉMÁSZ és a mecénások választottak ki a jelöltek közül. Az év új vállalkozása a Vitamin Szalon Kft., a díjat Rácz József ügyvezető igazgató vette át. Az év kisvállalkozása az Elzett-Certa Kft.: Török György ügyvezető igazgató köszönte meg az elismerést. Az év középvállalkozása a Proko-Travel Utazási Iroda, a díjat az igazgató, Prónay Gyula kapta. Az év vállalkozása elismerést Kaszás Anikó, a Transcommers Kft. ügyvezető igazgatója vette át. Az év üzletemberének Bánffi Istvánt, a Bánffi és Bánffi Kft. ügyvezető igazgatóját választották.

A Vitamin Szalon® a jövő zöldség-gyümölcs üzlete, ahol a vásárlók kedvező áron jutnak friss, jó minőségű magyar termékekhez, igényesen kialakított, vásárlóbarát környezetben. A Vitamin Szalon® koncepció célja, hogy közvetlenül a hazai termelőktől beszerzett termékeket forgalmazó, országos franchise hálózatot hozzon létre. Az üzleti koncepció a nagyáruházi professzionalizmus és az igényes sarki zöldséges boltok előnyeit ötvözi.


Rácz József, a Vitamin Szalon hálózat alapítója

Számos hazai termelő és családi gazdaság dolgozik azért, hogy a Vitamin Szalonok kínálatába mindennap friss és zamatos zöldség-gyümölcs kerüljön. Ezek a magyar termelők – akiknek bázisát a Kert-Ész Klub Magyarország® tagjai adják - környezettudatos termeléssel, biológiai növényvédelemmel és a jó gazda gondosságával állítják elő termékeiket. 

A hálózat várja mindazok jelentkezését, akik szeretnének csatlakozni "a jövő zöldség-gyümölcs" hálózatához.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Vitamin Szalon® franchise rendszer vezetőjével.

Név: Pónyai Réka, franchise rendszer vezető
E-mail: info@vitaminszalon.hu
Telefon: 06-20-3980766vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.