Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-28 idő 13:32

Próbavásárlóit keresi a Client First Consulting

Volt már olyan kiszolgálásban része, ami után azt mondta: HŰHA, EZ IGEN! Szeretné ezt az élményt gyakrabban megélni? És aktívan tenne is érte?
 
Ha a válasza a fenti kérdésekre IGEN, csatlakozzon a Client First lelkes próbavásárlói csapatához, és ossza meg a lehetőséget, hogy barátai se maradjanak le róla! Munka mellett végezhető, az idejét maga oszthatja be. Több száz feladat közül választhatja ki, a saját magának leginkább megfelelőt!
Tudta-e Ön, hogy próbavásárlóként pénzt kereshet azzal, hogy a ClientFirst által kijelölt boltokban és az általa megadott instrukció szerint inkognitóban érdeklődik, vásárol, éttermekben étkezik, igénybe veszi egyes cégek szolgáltatásait? Ha az általunk átadott Értékelőlapot vásárlói tapasztalatai alapján kitölti, mi ezért fizetünk Önnek. Az ily módon közölt vélemények értékesek Megbízóink számára, hiszen ezek alapján fejleszthetik termékeiket és szolgáltatásaikat.
Legyen Ön is próbavásárlónk! Küldje el adatait címünkre, és mi rögzítjük adatbázisunkba. Amennyiben Önnek megfelelő megbízást kapunk, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adatait bizalmasan kezeljük, és nem bocsátjuk harmadik személy rendelkezésére. Adatainak törléséről bármikor rendelkezhet.
 
Ideális próbavásárlónk: 
 

- 18 év feletti, minimum középfokú végzettségű

- internettel rendelkezik

- számlaképes (piackutatást tud felénk leszámlázni)

- alapos, megbízható, igényes

- pozitív gondolkodású

- egyszerű technikai ismeretekkel rendelkezik (számítógép, MP3)

- odafigyel az apró részletekre

- tapasztalatát írásban pontosan, és jól fogalmazza meg

Kizárólag olyan személyek jelentkezését várjuk próbavásárlónak, akik munkájuk ellenértékéről számlát tudnak benyújtani.

Jelentkezési űrlap
 
Forrás: clientfirst.hu/
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.