Hírek, aktualitások

dátum 2015-07-03 idő 12:41

Projektorrá alakítható pizzásdobozzal újít a Pizza Hut

A Pizza Hut Hong Kong-i kampánya keretein belül limitált ideig projektorrá alakítható pizzás dobozban szállítja pizzáit. Az új csodaeszközhöz nem kell más, mint egy okostelefon, és máris lehet élvezni a közös filmnézős estéket. 

A Blockbuster Box névre keresztelt eszköz újraalkotja a pizzásdoboz fogalmát, és további értelmet csomagol bele. Szó szerint, hiszen a távtartó (a feltétnek a doboz fedeléhez történő tapadását gátló, kis háromlábú állvány) köré épül az új koncepció. Az új távtartót két darabra lehet szétszedni – egy lencséből és egy állványból áll, mely megtartja az okostelefont a film vetítéséhez. A nagyítólencsét a doboz elején lévő előre perforált lukba kell illeszteni, és már lehet is indítani a pizza mellé felszolgált mozit. A hálózat arra is gondolt, hogy filmeket kínáljon fogyasztóinak. A doboz oldalán található QR-kódot beszkennelve már válogathatunk is különböző műfajok -horror, sci-fi, romantikus és akciófilmek- között. A dobozok egyébként a négy műfaji kategóriához illeszkedő design-t kaptak.

A képminőség természetesen nem csúcsminőségű, és az élvezeti érték fokozásához külső hangfalat is érdemes csatlakoztatni. Persze a cél nem is legkiválóbb minőség, hanem a közös filmezés és pizzázás melletti kampány, és remélik, hogy a módszerrel sikerül tovább erősíteniük a pizza és az otthoni szórakoztatás közötti, már egyébként is nagy múltú köteléket
 
Forrás: elelmiszer.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.