Hírek, aktualitások

dátum 2015-07-03 idő 12:41

Projektorrá alakítható pizzásdobozzal újít a Pizza Hut

A Pizza Hut Hong Kong-i kampánya keretein belül limitált ideig projektorrá alakítható pizzás dobozban szállítja pizzáit. Az új csodaeszközhöz nem kell más, mint egy okostelefon, és máris lehet élvezni a közös filmnézős estéket. 

A Blockbuster Box névre keresztelt eszköz újraalkotja a pizzásdoboz fogalmát, és további értelmet csomagol bele. Szó szerint, hiszen a távtartó (a feltétnek a doboz fedeléhez történő tapadását gátló, kis háromlábú állvány) köré épül az új koncepció. Az új távtartót két darabra lehet szétszedni – egy lencséből és egy állványból áll, mely megtartja az okostelefont a film vetítéséhez. A nagyítólencsét a doboz elején lévő előre perforált lukba kell illeszteni, és már lehet is indítani a pizza mellé felszolgált mozit. A hálózat arra is gondolt, hogy filmeket kínáljon fogyasztóinak. A doboz oldalán található QR-kódot beszkennelve már válogathatunk is különböző műfajok -horror, sci-fi, romantikus és akciófilmek- között. A dobozok egyébként a négy műfaji kategóriához illeszkedő design-t kaptak.

A képminőség természetesen nem csúcsminőségű, és az élvezeti érték fokozásához külső hangfalat is érdemes csatlakoztatni. Persze a cél nem is legkiválóbb minőség, hanem a közös filmezés és pizzázás melletti kampány, és remélik, hogy a módszerrel sikerül tovább erősíteniük a pizza és az otthoni szórakoztatás közötti, már egyébként is nagy múltú köteléket
 
Forrás: elelmiszer.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.