Hírek, aktualitások

dátum 2017-08-23 idő 09:45

Provokatív reklámmal jött ki a KFC

Az online világot alaposan felkavarta a KFC élő csirkéket szerepeltető - feltehetően nem véletelnül - provokatív reklámspotja.

Bizarr videóval kavarta fel a kedélyeket a KFC.  A DMX  X Gonna Give It To Ya című számára kőkemény gettócsirkék rázzák a combjukat és a szárnyukat - pont azon a testrészeiket, amelyeket az étteremben falatozunk - írja a Foodbeast és a Nosalty.

A netes kommentelőknek nem tetszett, hogy egy csirke ilyen öntudatosan keménykedik miközben a forró olajban való sütés vár rá. A vegetáriánusok is problematikusnak érezhetik ezt a reklámot, mert elbagatellizálja azt a számukra fontos jelenséget, hogy ha húst, eszünk, akkor az állatok életébe kerül.

A brit hirdetések regulációjával foglalkozó független szervezet, az Advertising Standards Authority szerint a csirkés reklám lehet, hogy sokak számára ízléstelennek hat, de valószerűtlen, hogy széleskörű felháborodást váltson ki. Ráadásul semmilyen, a szigetországban érvényben lévő szabályozást sem sért a reklám. 

Via Nosaltyvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.