Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-17 idő 09:42

Pusztavámon nyílik a legújabb SPAR market

A SPAR legújabb – tizenhetedik – franchise üzlete április 16-án nyílt meg Pusztavámon. Az áruházat Wittner Márton magán-kereskedő üzemelteti, aki harmadik franchise megállapodását írta alá a SPAR Magyarország Kft-vel.

A parkosított környezetben elhelyezkedő 124 m2 eladóterű, családias légkörű üzlet az első SPAR áruház a településen. A korábbi kínálat mellett sok SPAR márkatermék és csak a SPAR-nál forgalmazott exkluzív márka is megtalálható az üzletben, valamint helyet kapnak a SPAR húsüzemének előrecsomagolt termékei is, illetve a pultban kiszolgált felvágottak is. A vásárlók találkozhatnak a cégcsoport saját üzleteiben megjelenő akciókkal, használhatják SuperShop pontgyűjtő kártyájukat. Ki kell emelni a választék kis alapterülethez viszonyított gazdagságát és a frissáruk – különösen a felvágott és zöldség-gyümölcs termékek – jelentős arányát.

Wittner Márton kiskereskedő első – SPAR partner – üzletét 2012. szeptemberében, míg második – SPAR market – üzletét 2012. novemberében nyitotta Mór városában. A pusztavámi SPAR market a harmadik franchise konstrukcióban működő kereskedése.

forrás: trademagazin.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?