Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-15 idő 09:46

Rangos díj a magyar franchise partnernek

Szabó Gabriella, a két nyíregyházi McDonald’s éttermet üzemeltető üzletasszony idén elnyerte a hálózat legrangosabb szakmai díját, a nemzetközi Golden Arch Awardot, amellyel az étteremlánc a világ legjobb franchise átvevőit ismeri el.
 
A díjat az Orlandóban kétévente megrendezett nemzetközi kongresszus előtti gálaünnepségen, 15 ezer résztvevő előtt Don Thompson, a McDonald’s elnök-vezérigazgatója adta át. A rangos szakmai díjjal a vállalat vezetése Szabó Gabriella két évtizednyi elkötelezett munkáját, kiemelkedő vezetői erényeit, és a helyi közösséget támogató tevékenységét jutalmazta.
 
 
A korábban pszichológusként dolgozó, férjével három gyermeket nevelő Szabó Gabriella 1995-ben lett étteremvezető Nyíregyháza első McDonald’s éttermében, amelyet 1996 óta már saját vállalkozásában üzemeltet. A régi Nyírfa Áruházban működő étterem sikereit követően az üzlet 2006-ban McCaféval is bővült. A második McDonald’s éttermet már tulajdonos-üzemeltetőként Gabriella nyitotta meg 2001-ben a Bujtosi városligetben. A vállalat által tervezett és épített önálló épületben kerttel, játszótérrel, tágas terasszal várja a vendégeket. A két étteremben Gabriella ma közel 100 főt foglalkoztat, egyharmadukat diákmunkásként. A két étteremben évente hozzávetőleg másfél millió vendég fordul meg.
 
A vállalat emblémájának Arany Íveit (Golden Arches) idéző díj a legnagyobb presztízsű szakmai elismerés, amelyet egy McDonald’s franchise partner kaphat. A díjra érdemeseket a McDonald’s rendszeréből minden alkalommal több, mint 110 országból, több mint 3600 franchise átvevő közül választják ki.
A 36 idei díjazott 24 országból került ki, és a nemzetközi hálózat közel 3600 franchise átvevőjének 1 százalékát képviseli. A Golden Arch Award a fáradhatatlan összpontosítást, a vendégek kiszolgálása iránti elkötelezettséget, a kiemelkedő közösségi szerepvállalást, a munkáltatóként nyújtott kivételes teljesítményt, valamint a pozitív márkakép és a márka iránti bizalom eredményes építését hivatott elismerni.
 
 
Szabó Gabriella elmondta, hogy sikerének titkát „az éttermekben folyó összetartó, egymást segítő, támogató csapatmunkában” látja, s vallja, hogy „a leghálásabb feladat és a legfontosabb befektetés az éttermekben dolgozó kollégák képzése és motiválása”. Szabó Gabriella kezdettől fogva felelős tagja a helyi közösségnek, rendszeresen támogatja a helyi fiatalok sportutánpótlását gondozó klubot, a nyíregyházi színházi életet, iskolai-óvodai rendezvényeket, egészségügyi intézményeket.
 
A helyi közösség mellett Gabriella a 15 éve Budapesten és 10 éve Miskolcon működő Ronald Házak tevékenységének is kezdetektől kiemelkedő támogatója. A krónikusan beteg gyermekeknek és szüleiknek térítésmentesen elhelyezést biztosító Ronald Házak többek között az Ő elkötelezett támogatói tevékenységének köszönhetően eddig több mint 7000 család számára nyújtottak térítésmentesen otthont a kórházi kezelések ideje alatt.
Munkájának elismeréseként Gabriella eddig már hat alkalommal vehette át a kiemelkedő közösségi tevékenységért járó „Legnagyobb Támogató” díjat. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szabó Gabriella vállalkozását 2011-ben “Az év kereskedelmi vállalkozása” díjjal tüntette ki. Gabriella férjével és három gyermekével Nyíregyházán él és dolgozik.
 
Forrás: Élelmiszer Online


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.