Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-05 idő 10:04

Rekordidő alatt újult meg a gödöllői COOP áruház

A Gödöllő COOP Zrt. a múlt hét pénteken nyitotta meg újból a Gödöllő központjában található felújított szupermarketjét. (Élelmiszer Online összeállítás)
 
A gödöllői áruház földszintjén található, mintegy 540 nm alapterületű, nagy népszerűségnek örvendő és múlttal rendelkező élelmiszerüzlet mintegy 30 millió forintból, önerős beruházással, rekordidőnek számító 3 hét alatt újulhatott meg.
 
 
Az üzlet jelenlegi berendezése és dekorációja immár ötvözi a hagyományokat és a jelent: az 1970-es években épült áruház életképeiből válogatott diasorozat, a Magyar Ízek Háza franchise által biztosított, valamint a Gödöllő COOP Zrt. saját, modern arculati sztenderdjei harmonikusan férnek meg egymás mellett és ezzel az áruház – életében immáron harmadik átfogó – megújulásával újra Gödöllő főterének érdekes és üde színfoltja lett.
 
 
A modernitás természetesen másképpen is megjelenik az üzletben: a vonalkódos rendszerű, nagy sebességű kasszák mellett, alkalmazzák az integrált bolti kijelzőket, ami a vásárlók számára nyújt hasznos információkat, bemutatják a futó akciókat, valamint módot ad a COOP-üzletláncot és a Gödöllő COOP Zrt.-t népszerűsítő információk, kisfilmek bemutatására is.
 
 
Ami a felújítás során természetesen nem változott, az üzletpolitika, amely az áruházat fennállása óta jellemzi: a mintegy 8800 cikkelemből álló, minden igényt kielégítő választék, a kulturált, színvonalas kiszolgálás, a mindig friss árukínálat, és mindenekelőtt a vásárlók tisztelete.
 
Forrás: elelmiszer.hu
Képek: godollocoop.hu
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.