Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-05 idő 10:04

Rekordidő alatt újult meg a gödöllői COOP áruház

A Gödöllő COOP Zrt. a múlt hét pénteken nyitotta meg újból a Gödöllő központjában található felújított szupermarketjét. (Élelmiszer Online összeállítás)
 
A gödöllői áruház földszintjén található, mintegy 540 nm alapterületű, nagy népszerűségnek örvendő és múlttal rendelkező élelmiszerüzlet mintegy 30 millió forintból, önerős beruházással, rekordidőnek számító 3 hét alatt újulhatott meg.
 
 
Az üzlet jelenlegi berendezése és dekorációja immár ötvözi a hagyományokat és a jelent: az 1970-es években épült áruház életképeiből válogatott diasorozat, a Magyar Ízek Háza franchise által biztosított, valamint a Gödöllő COOP Zrt. saját, modern arculati sztenderdjei harmonikusan férnek meg egymás mellett és ezzel az áruház – életében immáron harmadik átfogó – megújulásával újra Gödöllő főterének érdekes és üde színfoltja lett.
 
 
A modernitás természetesen másképpen is megjelenik az üzletben: a vonalkódos rendszerű, nagy sebességű kasszák mellett, alkalmazzák az integrált bolti kijelzőket, ami a vásárlók számára nyújt hasznos információkat, bemutatják a futó akciókat, valamint módot ad a COOP-üzletláncot és a Gödöllő COOP Zrt.-t népszerűsítő információk, kisfilmek bemutatására is.
 
 
Ami a felújítás során természetesen nem változott, az üzletpolitika, amely az áruházat fennállása óta jellemzi: a mintegy 8800 cikkelemből álló, minden igényt kielégítő választék, a kulturált, színvonalas kiszolgálás, a mindig friss árukínálat, és mindenekelőtt a vásárlók tisztelete.
 
Forrás: elelmiszer.hu
Képek: godollocoop.hu
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.