Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-14 idő 11:23

Rókalandozás a Fornettivel

Szeptember közepén indult útjára a Fornetti kezdeményezése, a Rókalandozó, mely egészségnevelő, helyismereti és hagyományőrző játék a 6-10 éves gyermekek számára.
 
A játék a gyerekek életkorának (6-10 éves korosztály) megfelelő tudására, tananyagára épített feladatokat dolgoz fel játékos formában, miközben az országot mutatja be kultúrtörténeti, földrajzi, művészeti, irodalmi, folklór és tudományos sajátosságain keresztül. További fő szempont a testmozgás, a sport, amivel a gyermeket esetenként a szabadba hívják, és az egészséges életmód tudatos megválasztására ösztönzik.
 
 
Egészségnevelő, helyismereti és hagyományőrző játék. A grafika és a tartalom kialakítása megfelel a "játszva oktatás" módszertanának. A tematika kidolgozásában, hitelesítésében és ellenőrzésében szakképzett pedagógusok és sportszakértők vesznek részt. A játék szeptember 18-án indult a www.rokalandozo.hu weboldalon, melyben egyéni játékosok mellett osztályok és iskolák is részt vehetnek.
 

A Fornetti látványpékség története

 
Palásti József pékmester 1997 márciusában hozta létre családi vállalkozását, a Fornetti Kft.-t, amely egy átalakított kecskeméti házban, kisipari jelleggel kezdte meg a fagyasztott péksütemények gyártását. Eleinte elsősorban sajtos és tepertős pogácsákat készítettek az üzemben, a termékeket pedig nem darabonként, hanem tömeg alapján vásárolhatták meg a fogyasztók.
 
Fornetti látványpékség
 
Később a cég elkezdte kialakítani a látványpékségekből álló franchise hálózatát, amelyekben mobil sütőegységekkel készültek a fagyasztott süteményekből a kész pékáruk. 1999-ben a Fornetti külföldi terjeszkedésbe kezdett, először Szlovákiában, Lengyelországban és Horvátországban jelent meg a hálózat, később Romániában és Csehországban lépett piacra a társaság.
 

A Fornetti látványpékség hazánkban és külföldön

 
A koncepciót ma már Európa egyik legnagyobb franchise hálózataként tartják számon, mivel világszerte közel harminc országban több mint 7000 egységet működtetnek. A cégcsoport évente 50 millió kilogramm pékárut értékesít. A Bakutól Torontóig ívelő franchise hálózat évente 200 millió eurós forgalmat bonyolít. A Fornetti név, a gyártási know-how-k és a hozzá kapcsolódó jogok kizárólagos tulajdonosa Palásti József franchise alapító-pékmester.
A Fornetti Magyarország a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Szerző: ViFe

 

Virtuális kiállító: FORNETTI Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.