Hírek, aktualitások

dátum 2016-05-12 idő 09:00

Saját csapatot indít a BioTech az Ultrabalatonon

A BioTech saját munkatársaiból álló csapatot indít a 2016. május 27 és 29. között. Balatonvilágoson megrendezésre kerülő  Jubileumi X. NN  Ultrabalaton versenyen. Tizenkét lelkes és kellőképpen sportos munkatársból állították össze az indulókat.

Az ötletet az adta, hogy a BioTech Endurance termékcsoportjából álló frissítőket osztanak majd a versenyen a résztvevőknek, így adott volt a kihívás, hogy saját csapattal is megjelenjenek a megmérettetésen. 

A versenyre délutánonként és hétvégén készülnek, hiszen a verseny távja 220 kilométer a Balaton körül. Ezt kell futva teljesíteni. Igyekeznek egymás közt úgy beosztani a távot, hogy azon mindenki a legjobbat tudja magából kihozni a csapat sikeréért. 

A felkészülés az állóképesség növelésén túl a technikai háttér kialakítását is jelenti. Kell csapat poló, kell egy mikrobusz, ami szállítja a versenyzőket és a felszereléseiket, és a szállásról is gondoskodni kell.

A tervek szerint ,mindenki egyenlő távot fut, ami 20 kilométer fejenként. 

 

A BioTechUSA – mely az induláskor egy mindössze néhány főt számláló családi vállalkozás volt – 1999 óta értékesít sportolók és az egészségükre odafigyelők számára minőségi táplálék-kiegészítőket. Most, 2016-ban közel 400 alkalmazott dolgozik a cégnél, amely több mint 120 franchise üzlettel a világ több mint 60 országában képviselteti magát, és dobogós helyet foglal el az európai táplálék-kiegészítő gyártók piacán.

Úgy gondolják, hogy az egészség a legnagyobb érték a világon, küldetésük az egészséges életmód és a sport népszerűsítése és támogatása.

Saját gyárukban, szabályozott környezetben, biztonságos, doppingmentes és gondosan válogatott alapanyagokból készülnek táplálék-kiegészítőink. De tanácsadással is szolgálunk azoknak, akik szeretnének változtatni az alakjukon – fogyni vagy izmosodni szeretnének, vagy csak egyszerűen többet szeretnének tenni az egészségükért.

 

 

A közhiedelemmel ellentétben nemcsak fehérjeporokat árulunk és nemcsak testépítőknek készítjük termékeinket. A BioTechUSA mintegy 600 termékvariációt kínál és több mint 40 vitaminkészítményt. A rendszeresen sportolók számára egy dedikált, Endurance névre hallgató termékvonalat is kifejlesztettek.

A mai kor emberének egyre nagyobb az igénye az esztétikus külalakra, a hosszú és teljes életre. Ehhez azonban nem elegendő, ha végigcsinálunk egy-két drasztikus fogyókúrát, utána viszont kétszer annyit eszünk, mint annak előtte, vagy ha a nyár közeledtével tűzoltásként lefutunk néhány szigetkört. A varázsszó az életmódváltás. Ha egészséges életmódot szeretnénk folytatni, úgy elsősorban helyesen kell táplálkoznunk, amit tökéletesíthetünk táplálék-kiegészítőkkel és rendszeresen kell sportolnunk is.

 

forrás: biotechusashop.hu és nemzetisport.hu

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.