Hírek, aktualitások

dátum 2015-04-08 idő 09:51

Saját márkás termékekkel támad a BioHair

Az idei év fontos mérföldkő a márka életében. A megfizethető árakon, időpontfoglalás nélkül elérhető, magas színvonalú szolgáltatásairól ismert BioHair Franchise Hálózat új, saját márkás termékcsalád bemutatásával ünnepelte 5 éves jubileumát.

A közönség már megismerhette a BioHair frizura, smink és gél lakk kollekcióit, amelyeknek alapja a négy évszaknak megfelelő 4 nőtípus lett. Ezek színvilágát úgy alakították ki, hogy a tavasz, a nyár, az ősz és a tél típusú hölgyek is megtalálják a kollekció hozzájuk leginkább illő kompozícióit.
Április 10-től viszont minden BioHair hajvágószalon polcán megtalálható lesz a márka otthon használatos termékcsaládja, a parabén és GMO mentes zöldalma balzsam, illetve a gránátalma, kiwi, narancs és zöldalma samponok. Ezek az év minden napján, otthoni környezetben is lehetővé teszik a természetes hajápolást. A termékek aktív összetevői a növények - pozitív terápiás hatást kiváltó - részei (pl.: levél, virág, gyümölcs, stb.).

A franchise hálózat célja az volt, hogy vásárlói számára olyan hajápoló termékeket biztosítson, amelyek a legtöbb piaci forgalomban megvásárolható termékkel ellentétben nem tartalmaznak parabéneket, SLES-t, nanoösszetevőket, génmódosított összetevőket, sem pedig kőolajszármazékokat.

Till Atilla műsorvezető, Binder Géza és Perger Gabriella a BioHair alapítói
 
A BioHair hálózat 5. születésnapi partijának keretein belül kollekciós versenyt hirdetett dolgozói között, akik fotópályázaton indulhattak munkáikkal. A legjobb húsz frizurát, öt sminket és öt manikűrt egy látványos show keretében, a születésnapi gálán mutatták be március utolsó hétvégéjén. A legjobb munkák elkészítői értékes nyereményekkel gazdagodtak, a fődíj egy londoni szakmai út és egy kétnapos csapatépítő tréning volt.

forrás: BioHair, csaladilap.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.