Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-03 idő 09:35

Saját pizzériáját akarta gatyába rázni, a megoldásra az egész szektor rákapott

Saját éttermének üzemeltetését szerette volna racionalizálni a Garcon szoftver egyik megalkotója, aki ehhez egy szoftverfejlesztő segítségét kérte. Ezt követően kifejlesztettek egy hiánypótló, vendéglátó-ipari egységeket kiszolgáló szoftvert. Hamar kiderült számukra, hogy a rendszer más vendéglátósok számára is hasznos lehet, mert a piacon elérhető többi, hasonló szoftver jóval drágábban érhető el. 
 
 
Az így létrejött cég legújabb fejlesztésébe pedig már a Széchenyi Tőkealap is beszállt 90 millió forinttal. Az új fejlesztés, egy felhőalapú, platformfüggetlen alkalmazás segítségével az üzlettulajdonosok nyomon követhetik az üzletmenetet, fogyasztói hűségprogramokat bonyolíthatnak le, illetve növelhetik a forgalmat is. 
 
Mint ismert, 2015 közepén megváltozott a pénztárgépekre vonatkozó szabályozás, a jövőben a szolgáltató szektor is köteles használni a jogszabályban meghatározott feltételeknek megfelelő berendezéseket.
 
Forrás: hvg.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.