Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-04 idő 09:34

Saját részvényeket vásárol a BTel

Újabb 150 ezer darab saját részvény vásárlásáról döntött a BTel igazgatótanácsa. A vállalat az üzleti terveknek megfelelő ütemben növekszik. (mediainfo.hu összeállítás)
 
Folytatja a július közepén megkezdett saját részvény vásárlást a BTel - áll a vállalat közleményében. Az igazgatótanács most 150 ezer darab részvény felvásárlására adott felhatalmazást a menedzsmentnek. "Az elmúlt időszakban több spekulációs támadás érte a részvényünket, melynek következtében jelentősen esett az árfolyam. A BTel azonban továbbra is a terveknek megfelelő ütemben növekszik, a vállalat szilárd fundamentális alapokon nyugszik, az XPrime az elvárásoknak megfelelően segíti a vállalat növekedését. Ezt támasztja alá az is, hogy a nagy tulajdonosok egyike sem tervezi azt, hogy részvényeket ad el, és maximálisan kiállnak a vállalat üzleti modellje mellett.
 
 
Az augusztusi 2014/A kötvény kifizetése z ütemezésnek megfelelően halad, a BTel - ahogy eddig mindig - most is eleget fog tenni a kötelezettségeinek "- mondta Takács Krisztián a BTel elnök-vezérigazgatója. A 2016/A kötvények esedékes kamatfizetését a vállalat határidőre 2014. július 31-én teljesítette, ezek allokációja megtörtént. 
 
A vállalat nemrég bejelentette, hogy az elmúlt időszakban 10 országban kötött franchise szerződést, melynek értéke összesen 5,4 millió euró. Ennek jelentős része már befolyt, így az XPrime már nem csak Magyarországon, hanem Európa számos országában is elérhető lesz az előfizetők számára.
 
Február 1-én indult a BTel legújabb szolgáltatása az XPrime, melynek segítségével az ügyfelek jelentősen csökkenthetik internet szolgáltatásuk havidíját. Az indulás óta több mint 80 ezer új előfizetői regisztráció érkezett a vállalat új termékére, melyek közül 50 ezernél több ügyfélnél már bekötötték az új szolgáltatást. A BTel-nek ez az új ügyfélkör 1,2 milliárd forintos éves bevételt jelent.
 
Forrás: mediainfo.hu
Cimkék: btel


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.