Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-25 idő 09:38

Sanders ezredes már házhoz is szállít

Más gyorsétteremláncok után a KFC is elszánta magát, és – egyelőre amolyan tesztüzemként – két egyesült államokbeli városban elérhetővé tette a házhozszállításos rendelést. Múlt csütörtök óta Los Angeles és San Francisco lakosai várhatják otthonukban a menük kiszállítását. A KFC úgy tervezi, hogy még idén kiterjeszti a szállítási szolgáltatást Houstonra is, további városok pedig ez után következhetnek.
 
A megrendelt étel viszont nem kifejezetten olcsó: a szállítási díj 4,99 $ és 6,99 $ között mozog – az ügyfél tartózkodási helyétől függően – és egyes ételek árai is magasabbak, mint az éttermekben. De a kedvező árú menük, mint például a családi csomagok, maradnak a megszokott áron. Azt is bejelentették, hogy a szolgáltatási területen működő éttermek teljes kínálata elérhető online rendelés esetén is. 
 
Az Egyesült Államokban jelenleg több mint 4300 KFC működik. Mielőtt a vállalat ezek mindegyikére kiterjesztené a szolgáltatást, 100 egységben szeretné tesztként bevezetni a házhozszállítást.
 
 
A közelmúltban számos étteremlánc tette elérhetővé a házhozszállítást Amerikában. A KFC nagy riválisa, a Popeyes az USA-ban ugyan nem szállít házhoz, de más országokban már igen. A Chipotle, a McDonald’s és a Starbucks a Postmates kiszállító céggel működik együtt, míg a Taco Bell, melyet szintén a KFC tulajdonosa, a Yum Brands üzemeltet, a Door Dash segítségével nyújtja ezt a szolgáltatást. Nem meglepetés, hogy a KFC is ez utóbbi vállalattal működik együtt. A kiszállító cégek a megrendelések teljesítéséhez szükséges személyi és tárgyi feltételeket biztosítják az éttermek számára.
 
Bár az USA-ban először vált elérhetővé a KFC házhozszállítása, más országokban már megszokott jelenség, hogy a csirkés gyorsétteremlánc ételeit otthonukba is megrendelhetik a fogyasztók (többek között Kínában, Egyiptomban, Malajziában). A kínai KFC éppen a múlt hónapban jelentette be, hogy kiterjeszti a házhozszállítást az ázsiai ország minden KFC éttermére.
 
Forrás: usatoday.com
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.