Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-01 idő 10:12

Sikeres a Bubbles Corner kávézó

Az önkiszolgáló mosodahálózat kávézója, mely a nyár folyamán nyílt meg a Paulay Ede utcai üzletben, a Bubbles Corner nevet kapta.
 
 
A Bubbles Corner a jól ismert Cappuccino vagy a Latte mellett különlegességekkel is várja a látogatókat, egy baráti beszélgetéssel egybekötött kávézás közben pedig a heti mosás is elkészül. Az egységben ugyanakkor nem csak kávét kínálnak, hiszen a vendégek üdítőt, limonádét vagy akár sört is kortyolhatnak, amíg a mosógépek dolgoznak.
 
Aki jól figyelt, az már a televízióban is felfedezhette a kávézót, hiszen itt játszódott egy ismert napi sorozat, az Éjjel-nappal Budapest néhány epizódja. 
 
 
Az új szolgáltatás a Bubbles szándéka szerint még harmonikusabbá teszi a közösségi mosás élményét a vendégek számára.  A Bubbles Corner mindennap, 9 és 19 óra között várja vendégeit a Paulay Ede utcai üzletben.
 
A Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat 2011 óta van jelen a magyar piacon. Nemcsak az ötlet hazai, de a Bubbles International Zrt. is 100%-os magyar tulajdonban van. Jelenleg a hálózat 17 egységgel rendelkezik. Céljuk, hogy az elkövetkező három-négy évben 70-100-ra növeljék a Bubbles design mosodák számát hazánkban, elérve ezzel a teljes országos lefedettséget.

A Bubbles elsődleges célja, hogy eljusson a megyeszékhelyekre és a nagyobb vidéki városokba, de lehetőséget lát a tíz - tizenötezer feletti lélekszámú településekben is. A vállalat franchise partnerek bevonásával tervezi további növekedését, a vidéki nagyvárosokban való megjelenését.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne további információhoz jutni a Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat franchise rendszerével kapcsolatban, érdeklődjön a franchise@bubbles.hu email-címen.

Virtuális kiállító: Bubbles International Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.