Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-01 idő 10:12

Sikeres a Bubbles Corner kávézó

Az önkiszolgáló mosodahálózat kávézója, mely a nyár folyamán nyílt meg a Paulay Ede utcai üzletben, a Bubbles Corner nevet kapta.
 
 
A Bubbles Corner a jól ismert Cappuccino vagy a Latte mellett különlegességekkel is várja a látogatókat, egy baráti beszélgetéssel egybekötött kávézás közben pedig a heti mosás is elkészül. Az egységben ugyanakkor nem csak kávét kínálnak, hiszen a vendégek üdítőt, limonádét vagy akár sört is kortyolhatnak, amíg a mosógépek dolgoznak.
 
Aki jól figyelt, az már a televízióban is felfedezhette a kávézót, hiszen itt játszódott egy ismert napi sorozat, az Éjjel-nappal Budapest néhány epizódja. 
 
 
Az új szolgáltatás a Bubbles szándéka szerint még harmonikusabbá teszi a közösségi mosás élményét a vendégek számára.  A Bubbles Corner mindennap, 9 és 19 óra között várja vendégeit a Paulay Ede utcai üzletben.
 
A Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat 2011 óta van jelen a magyar piacon. Nemcsak az ötlet hazai, de a Bubbles International Zrt. is 100%-os magyar tulajdonban van. Jelenleg a hálózat 17 egységgel rendelkezik. Céljuk, hogy az elkövetkező három-négy évben 70-100-ra növeljék a Bubbles design mosodák számát hazánkban, elérve ezzel a teljes országos lefedettséget.

A Bubbles elsődleges célja, hogy eljusson a megyeszékhelyekre és a nagyobb vidéki városokba, de lehetőséget lát a tíz - tizenötezer feletti lélekszámú településekben is. A vállalat franchise partnerek bevonásával tervezi további növekedését, a vidéki nagyvárosokban való megjelenését.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne további információhoz jutni a Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat franchise rendszerével kapcsolatban, érdeklődjön a franchise@bubbles.hu email-címen.

Virtuális kiállító: Bubbles International Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.