Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-05 idő 09:10

Sikeres az Elektro Outlet franchise rendszere

Sikeresnek ítéli a műszaki outlet boltok új, franchise rendszerét az Elektro Outlet – olvasható a marketinginfo.hu-n. A cég több saját áruház létrehozása után, 2015-ben kezdett franchise hálózatot építeni. Miután két vidéki nagyvárosban már stabilan működnek az új rendszerű üzletek, a hétvégén megnyílt az első fővárosi franchise bolt is, Soroksáron, amelyet hamarosan két másik követ az agglomerációban.
 
 
A pozitív tapasztalatok megerősítették a vállalatot abban a hitében, hogy jó ötlet volt franchise rendszert létrehozni a hálózat további bővítésére. Az Elektro Outlet terve, hogy elérjék az országos lefedettséget, ami idén hozzávetőlegesen 15 partneri üzletet jelent, a jövő év végéig pedig elérhetik a 35-40 üzletből álló hálózatot – ismertette Kormos Richárd kiskereskedelmi vezető.
 
 
A soroksári egység után Maglódon, valamint Szigetszentmiklóson készül áruháznyitásra a társaság. A terjeszkedést az indokolja, hogy a tapasztalatok szerint az évi hatszázmilliárd forintos forgalmú műszakicikk-szegmensben bőven van még tartalék.
 
Forrás: marketinginfo.hu
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.