Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-23 idő 09:35

Sikeres évet zárt a Bubbles 2015-ben

Sikeres évet tudhat maga mögött a Bubbles 2015-ben. A vállalatnál több területen is jelentős előrelépés történt.  A Bubbles az évet ambiciózus tervekkel kezdte és év közben még további célokat, jelölt ki a vállalat vezetése és készített hozzá újabb terveket. Így a befektetők, vezetők és a Bubbles kollégái is kíváncsian várták sikerül-e az év közben bővített terveket év végére teljesíteni.
 
Az év folyamán a Bubbles tervei között szerepelt 12-14 Bubbles üzlet nyitása, franchise rendszer előkészületei és vidéki üzlet nyitása is. A különböző üzleti területeken sikerült elérni a kijelölt célokat, sőt a legtöbb esetben a terveknél kicsit többet is sikerült megvalósítani.
 
 
Év elején a Bubbles 6 egységgel rendelkezett és az év folyamán további 14 üzletet nyitott. Összesen 20 Bubbles üzletben érhetőek el a Bubbles szolgáltatásai és további 6 üzlet előkészületei is elkezdődtek. A 20 üzlettel a Bubblesnek sikerült lefedni a budapesti piacot és az is elmondható, hogy megindult a vidéki terjeszkedés is. Először Érden és egy kicsivel később már a Budapesti agglomeráción kívül egy vidéki megyeszékhelyen, legelsőként a „Királyok városában” Székesfehérváron nyitott Bubbles üzlet.
Év közben a Bubbles megálmodta a Bubbles Corner kávézó koncepciót. Az ötlettől kezdődően 2-3 hónapon belül meg is kezdte az egység a működését. 
 
 
Az év közbeni tervek itt nem álltak meg, mert a Bubbles egy nagyot álmodott és a szolgáltatást kivitték a Sziget fesztiválra. A Bubbles erre alkalomra újragondolta az üzlet fogalmát és egy konténerben alakított ki a megszokottól eltérő Bubbles mosodát mosó és szárítógépekkel. A koncepció nagy sikernek örvendett a szigetlakók körében, akik ki is használták a lehetőséget és igénybe vették mosodát. A Bubbles szolgáltatásait nemcsak szigetlakók, hanem a fellépő sztárok is szívesen látogatták. 
 
A Bubbles az utolsó néhány hónapjában nekilátott a Franchise üzletág fejlesztésének, majd megindult a Franchise Partnerek keresése is. 
 
Az eredményes 2015-ös év után a cél, hogy 2016-ban a vállalat túlteljesítse az eddigi eredményeket, amely nem lesz egyszerű. 2016-ban a Bubbles hasonlóan ambiciózus terveket tűzött ki maga elé. Természetesen a 2016-os célok között megtalálható a további üzletnyitások terve, amelyben már a Franchise üzleteknek is fontos szerepet szánnak és további jelentősebb vidéki hálózat fejlesztése. 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.