Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-23 idő 09:35

Sikeres évet zárt a Bubbles 2015-ben

Sikeres évet tudhat maga mögött a Bubbles 2015-ben. A vállalatnál több területen is jelentős előrelépés történt.  A Bubbles az évet ambiciózus tervekkel kezdte és év közben még további célokat, jelölt ki a vállalat vezetése és készített hozzá újabb terveket. Így a befektetők, vezetők és a Bubbles kollégái is kíváncsian várták sikerül-e az év közben bővített terveket év végére teljesíteni.
 
Az év folyamán a Bubbles tervei között szerepelt 12-14 Bubbles üzlet nyitása, franchise rendszer előkészületei és vidéki üzlet nyitása is. A különböző üzleti területeken sikerült elérni a kijelölt célokat, sőt a legtöbb esetben a terveknél kicsit többet is sikerült megvalósítani.
 
 
Év elején a Bubbles 6 egységgel rendelkezett és az év folyamán további 14 üzletet nyitott. Összesen 20 Bubbles üzletben érhetőek el a Bubbles szolgáltatásai és további 6 üzlet előkészületei is elkezdődtek. A 20 üzlettel a Bubblesnek sikerült lefedni a budapesti piacot és az is elmondható, hogy megindult a vidéki terjeszkedés is. Először Érden és egy kicsivel később már a Budapesti agglomeráción kívül egy vidéki megyeszékhelyen, legelsőként a „Királyok városában” Székesfehérváron nyitott Bubbles üzlet.
Év közben a Bubbles megálmodta a Bubbles Corner kávézó koncepciót. Az ötlettől kezdődően 2-3 hónapon belül meg is kezdte az egység a működését. 
 
 
Az év közbeni tervek itt nem álltak meg, mert a Bubbles egy nagyot álmodott és a szolgáltatást kivitték a Sziget fesztiválra. A Bubbles erre alkalomra újragondolta az üzlet fogalmát és egy konténerben alakított ki a megszokottól eltérő Bubbles mosodát mosó és szárítógépekkel. A koncepció nagy sikernek örvendett a szigetlakók körében, akik ki is használták a lehetőséget és igénybe vették mosodát. A Bubbles szolgáltatásait nemcsak szigetlakók, hanem a fellépő sztárok is szívesen látogatták. 
 
A Bubbles az utolsó néhány hónapjában nekilátott a Franchise üzletág fejlesztésének, majd megindult a Franchise Partnerek keresése is. 
 
Az eredményes 2015-ös év után a cél, hogy 2016-ban a vállalat túlteljesítse az eddigi eredményeket, amely nem lesz egyszerű. 2016-ban a Bubbles hasonlóan ambiciózus terveket tűzött ki maga elé. Természetesen a 2016-os célok között megtalálható a további üzletnyitások terve, amelyben már a Franchise üzleteknek is fontos szerepet szánnak és további jelentősebb vidéki hálózat fejlesztése. 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.