Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-02 idő 09:56

Sikeres volt az első Jono Yogo Szépség percek rendezvény

Sikeres volt az első Jono Yogo Szépség percek rendezvény, melyet múlt héten tartott az önkiszolgáló joghurt-fagylaltozó hálózat. A nagyszámú érdeklődő mellett jó hangulat, valamint sok szépségápolási kérdés és szakértői válasz jellemezte a programot.

A csütörtök esti esemény kellemes időtöltésnek bizonyult fiatalok és idősebbek számára is, sokan látogattak el a yogózóba az őszi szünetüket töltő gyermekükkel is, akik számos különleges joghurt-fagylalt összeállításával tölthették idejüket, amíg a felnőttek valamelyik szakértőt kérdezhették.


Személyre szabott stílustanácsadással várta a látogatókat egy stylist, az étkezés alapszabályairól és a tudatos nassolásról hallgathatták meg egy dietetikus véleményét, profi sminkestől kaphattak sminkelési tippeket, valamint betekinthettek a sminkeszközök világába is.

A vendégek egy pohár yogó mellett megismerhették az aktuális hajtrendeket is, miközben egy fitneszedző segítségével megtalálhatták a számukra legideálisabb mozgásformát, illetve tippeket 
kaphattak arra, hogy hogyan lehetnének fittebbek és energikusabbak a hétköznapok során. 

Az őszi szünet és az ünnepi hétvége alkalmából pedig természetesen számos különleges finomság (új toppingként például mézes töklekvár) is várta a Jono Yogo hálózat egységeiben a vásárlókat.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.