Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-12 idő 09:29

„Sok százezer nyertes”

Nyolc helyszínt érintő dunántúli körúttal kezdte történetének második évtizedét a Coop Rally.

A térség nyolc meghatározó szereplője (Székesfehérvár: Alföldi Tej Kft., Rábapatona: TUTTI Élelmiszeripari Kft., Szombathely: Hétforrás Zrt., Sárvár: Sága Foods Zrt., Keszthely: LISSÉ Édességgyár Kft., Alsómocsolád: Pick Szeged Zrt., Pécsvárad: Mecsek Füszért Zrt. és Szekszárd: TOLNATEJ Zrt.) fogadta a magyar élelmiszerforgalmazó kereskedelmi lánc immár hagyományos szakmai programjának mintegy kilencven cég képviseletében jelenlevő résztvevőit.

A Coop Rally az úttörője volt annak, hogy minél több minőségi magyar termék kerüljön a magyar fogyasztók asztalára. A kezdeményezés mind sikeresebb, a kormány több programja támogatja ezt a célt, a rendezvény fővédnöke immár hatodik alkalommal dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. Képviseletében dr. Nagy István, a minisztérium parlamenti államtitkára a program tapasztalatait összegezve kiemelte, a Coop Rallynak is köszönhető, hogy a magyar élelmiszeripari termékek részesedése a piacon immár 85 százalék, és arra kell törekedni, hogy az alapanyag-termelők, a feldolgozók és a kereskedők a jövőben is egyaránt kiválóan végezzék munkájukat, és vigyázzanak a belső egyensúlyra, mert ez a siker záloga.

A COOP Gazdasági Csoport a társadalmi szerepvállalásban is több sikeres és hasznos tevékenységgel van jelen. Olimpiai évben ennek különös jelentősége van, hiszen a cég a Magyar Olimpiai Bizottság gyémánt fokozatú támogatója. Ezúttal a program öt állomásán részt vett két sikeres olimpikon, Kökény Beatrix és Imre Géza, együtt hat olimpiai érem birtokosai. A népszerű házaspár természetes közvetlenségével ezúttal is kivívta minden jelenlevő szeretetét és tiszteletét. Csepeli Lajos, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke és Tóth Géza vezérigazgató emléklapot adott át nekik, megköszönve, hogy a „szurkolók millió mellett a rendezvény vendégeit is különleges élményekkel és felejthetetlen pillanatokkal ajándékozták meg”.
 
A velencei záró esten többen megjegyezték, hogy a rallyknak természetüknél fogva általában egy győztesük és néhány helyezettjük, illetve különdíjasuk van, ennek a rendezvénysorozatnak azonban – az előző tíz alkalomhoz hasonlóan - ezúttal is országszerte sok százezer nyertese van: a magyar fogyasztó, aki bizton számíthat a jövőben is a minőségi magyar élelmiszerre. 

forrás: Élelmiszer Online


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.

Megmaradnak a világörökségi területeken a diszkont üzletláncok
dátum 2018-01-08 idő 10:43

Az új jogszbályi környezet ellenére megállíthatatlan a növekedés a diszkont hálózatok növekedése. Ügyesen hárítják azokat a szigorításokat, amelyek január elsejétől kitiltják őket a világörökségi területekről.