Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-12 idő 09:29

„Sok százezer nyertes”

Nyolc helyszínt érintő dunántúli körúttal kezdte történetének második évtizedét a Coop Rally.

A térség nyolc meghatározó szereplője (Székesfehérvár: Alföldi Tej Kft., Rábapatona: TUTTI Élelmiszeripari Kft., Szombathely: Hétforrás Zrt., Sárvár: Sága Foods Zrt., Keszthely: LISSÉ Édességgyár Kft., Alsómocsolád: Pick Szeged Zrt., Pécsvárad: Mecsek Füszért Zrt. és Szekszárd: TOLNATEJ Zrt.) fogadta a magyar élelmiszerforgalmazó kereskedelmi lánc immár hagyományos szakmai programjának mintegy kilencven cég képviseletében jelenlevő résztvevőit.

A Coop Rally az úttörője volt annak, hogy minél több minőségi magyar termék kerüljön a magyar fogyasztók asztalára. A kezdeményezés mind sikeresebb, a kormány több programja támogatja ezt a célt, a rendezvény fővédnöke immár hatodik alkalommal dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. Képviseletében dr. Nagy István, a minisztérium parlamenti államtitkára a program tapasztalatait összegezve kiemelte, a Coop Rallynak is köszönhető, hogy a magyar élelmiszeripari termékek részesedése a piacon immár 85 százalék, és arra kell törekedni, hogy az alapanyag-termelők, a feldolgozók és a kereskedők a jövőben is egyaránt kiválóan végezzék munkájukat, és vigyázzanak a belső egyensúlyra, mert ez a siker záloga.

A COOP Gazdasági Csoport a társadalmi szerepvállalásban is több sikeres és hasznos tevékenységgel van jelen. Olimpiai évben ennek különös jelentősége van, hiszen a cég a Magyar Olimpiai Bizottság gyémánt fokozatú támogatója. Ezúttal a program öt állomásán részt vett két sikeres olimpikon, Kökény Beatrix és Imre Géza, együtt hat olimpiai érem birtokosai. A népszerű házaspár természetes közvetlenségével ezúttal is kivívta minden jelenlevő szeretetét és tiszteletét. Csepeli Lajos, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke és Tóth Géza vezérigazgató emléklapot adott át nekik, megköszönve, hogy a „szurkolók millió mellett a rendezvény vendégeit is különleges élményekkel és felejthetetlen pillanatokkal ajándékozták meg”.
 
A velencei záró esten többen megjegyezték, hogy a rallyknak természetüknél fogva általában egy győztesük és néhány helyezettjük, illetve különdíjasuk van, ennek a rendezvénysorozatnak azonban – az előző tíz alkalomhoz hasonlóan - ezúttal is országszerte sok százezer nyertese van: a magyar fogyasztó, aki bizton számíthat a jövőben is a minőségi magyar élelmiszerre. 

forrás: Élelmiszer Online


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?