Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-12 idő 09:29

„Sok százezer nyertes”

Nyolc helyszínt érintő dunántúli körúttal kezdte történetének második évtizedét a Coop Rally.

A térség nyolc meghatározó szereplője (Székesfehérvár: Alföldi Tej Kft., Rábapatona: TUTTI Élelmiszeripari Kft., Szombathely: Hétforrás Zrt., Sárvár: Sága Foods Zrt., Keszthely: LISSÉ Édességgyár Kft., Alsómocsolád: Pick Szeged Zrt., Pécsvárad: Mecsek Füszért Zrt. és Szekszárd: TOLNATEJ Zrt.) fogadta a magyar élelmiszerforgalmazó kereskedelmi lánc immár hagyományos szakmai programjának mintegy kilencven cég képviseletében jelenlevő résztvevőit.

A Coop Rally az úttörője volt annak, hogy minél több minőségi magyar termék kerüljön a magyar fogyasztók asztalára. A kezdeményezés mind sikeresebb, a kormány több programja támogatja ezt a célt, a rendezvény fővédnöke immár hatodik alkalommal dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. Képviseletében dr. Nagy István, a minisztérium parlamenti államtitkára a program tapasztalatait összegezve kiemelte, a Coop Rallynak is köszönhető, hogy a magyar élelmiszeripari termékek részesedése a piacon immár 85 százalék, és arra kell törekedni, hogy az alapanyag-termelők, a feldolgozók és a kereskedők a jövőben is egyaránt kiválóan végezzék munkájukat, és vigyázzanak a belső egyensúlyra, mert ez a siker záloga.

A COOP Gazdasági Csoport a társadalmi szerepvállalásban is több sikeres és hasznos tevékenységgel van jelen. Olimpiai évben ennek különös jelentősége van, hiszen a cég a Magyar Olimpiai Bizottság gyémánt fokozatú támogatója. Ezúttal a program öt állomásán részt vett két sikeres olimpikon, Kökény Beatrix és Imre Géza, együtt hat olimpiai érem birtokosai. A népszerű házaspár természetes közvetlenségével ezúttal is kivívta minden jelenlevő szeretetét és tiszteletét. Csepeli Lajos, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke és Tóth Géza vezérigazgató emléklapot adott át nekik, megköszönve, hogy a „szurkolók millió mellett a rendezvény vendégeit is különleges élményekkel és felejthetetlen pillanatokkal ajándékozták meg”.
 
A velencei záró esten többen megjegyezték, hogy a rallyknak természetüknél fogva általában egy győztesük és néhány helyezettjük, illetve különdíjasuk van, ennek a rendezvénysorozatnak azonban – az előző tíz alkalomhoz hasonlóan - ezúttal is országszerte sok százezer nyertese van: a magyar fogyasztó, aki bizton számíthat a jövőben is a minőségi magyar élelmiszerre. 

forrás: Élelmiszer Online


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.