Hírek, aktualitások

dátum 2008-03-11 idő 14:33

Sok, apró hirdetés

Állást keresni igen összetett folyamat. Megfelelni a leendő munkáltató által támasztott követelményeknek, időpontot egyeztetni, önéletrajzot írni, felkészülni az első interjúra, aztán a másodikra és harmadikra, nem beszélve a multiknál alkalmazott, végtelennek tűnő tesztsorozatokra.


Lássuk mi a helyzet a franchise-szektorban dolgozó cégekkel, vezetőkkel, alkalmazottakkal. Ha lehet, itt még nehezebb és összetettebb a feladata mind a munkaadónak, mind pedig a munkavállalónak. Egy franchise-hálózat legnagyobb értéke a márkanevén túl az üzletmenet, az egységes know-how. Ezt pedig foggal, körömmel védi, hiszen érdeke, hogy a siker receptje ne jusson el a konkurenciához, vagy adott helyzetben ne képezhesse egy új hálózat alapját.
Számos esetben az adott franchise-hálózatban tevékenykedő átvevő partnerek, illetve az átvevők alkalmazottai is titoktartási nyilatkozatot kötelesek aláírni a rendszergazda felé. A koncepció tulajdonosa ezzel nemcsak saját érdekeit, hanem a hálózatot is megvédi a konkurenciától, a spekulatív üzleti ajánlatoktól és az egyéb, a hálózat működésére káros hatásoktól.


Nem könnyű megfelelni...


A koncepciók általában saját weboldaluk segítségével keresnek alkalmazottat, illetve a nyomtatott sajtóban, az állást keresők körében népszerű újságokban hirdetnek. Kirívó példát az ingatlanhálózatok esetében találhatunk, hiszen majd minden, hazánkban tevékenykedő ingatlanos franchise-hálózat keres alkalmazottat számos apróhirdetési portálon.
Mindezeken túl, tény, hogy eddig nem létezett egységes hirdetési, megjelenési felület a franchise-szektorban tevékenykedő, állást kínálók részére sem az Interneten, sem nyomtatott formában. A Franchiseportal.HU szerkesztői alapelvei között szerepel a folyamatos és korrekt tájékoztatás mellett az a törekvés, hogy a portált olvasók széleskörű információkhoz jussanak a franchise-ról, mint fogalomról, a hálózatban működés alapjairól, a különböző rendszerekhez való csatlakozás feltételeiről, átadó bérleti jogokról, üzlethelyiségek bérlési lehetőségeiről és nem utolsó sorban a munkalehetőségekről is.
A közel három hónapja megújult Franchiseportal.HU weboldalon ezért az érdeklődők a Szolgáltatásaink menüpont alatt most már megtalálhatják az Állásajánlat pontot is.

Ezúton hívjuk fel tehát mindazon hálózatok, koncepciók figyelmét, akik alkalmazottat keresnek, hogy felejtsék el a körülményes és sokszor időigényes apróhirdetési portálok böngészését és hívják fel a figyelmet magukra a Franchiseportal.HU segítségével!

Ha további információkra van szüksége, kérem keressen minket a (1) 274-5186-os telefonszámon, vagy küldjön értesítést az office@dakexpo.com címre.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.