Hírek, aktualitások

dátum 2008-03-11 idő 14:33

Sok, apró hirdetés

Állást keresni igen összetett folyamat. Megfelelni a leendő munkáltató által támasztott követelményeknek, időpontot egyeztetni, önéletrajzot írni, felkészülni az első interjúra, aztán a másodikra és harmadikra, nem beszélve a multiknál alkalmazott, végtelennek tűnő tesztsorozatokra.


Lássuk mi a helyzet a franchise-szektorban dolgozó cégekkel, vezetőkkel, alkalmazottakkal. Ha lehet, itt még nehezebb és összetettebb a feladata mind a munkaadónak, mind pedig a munkavállalónak. Egy franchise-hálózat legnagyobb értéke a márkanevén túl az üzletmenet, az egységes know-how. Ezt pedig foggal, körömmel védi, hiszen érdeke, hogy a siker receptje ne jusson el a konkurenciához, vagy adott helyzetben ne képezhesse egy új hálózat alapját.
Számos esetben az adott franchise-hálózatban tevékenykedő átvevő partnerek, illetve az átvevők alkalmazottai is titoktartási nyilatkozatot kötelesek aláírni a rendszergazda felé. A koncepció tulajdonosa ezzel nemcsak saját érdekeit, hanem a hálózatot is megvédi a konkurenciától, a spekulatív üzleti ajánlatoktól és az egyéb, a hálózat működésére káros hatásoktól.


Nem könnyű megfelelni...


A koncepciók általában saját weboldaluk segítségével keresnek alkalmazottat, illetve a nyomtatott sajtóban, az állást keresők körében népszerű újságokban hirdetnek. Kirívó példát az ingatlanhálózatok esetében találhatunk, hiszen majd minden, hazánkban tevékenykedő ingatlanos franchise-hálózat keres alkalmazottat számos apróhirdetési portálon.
Mindezeken túl, tény, hogy eddig nem létezett egységes hirdetési, megjelenési felület a franchise-szektorban tevékenykedő, állást kínálók részére sem az Interneten, sem nyomtatott formában. A Franchiseportal.HU szerkesztői alapelvei között szerepel a folyamatos és korrekt tájékoztatás mellett az a törekvés, hogy a portált olvasók széleskörű információkhoz jussanak a franchise-ról, mint fogalomról, a hálózatban működés alapjairól, a különböző rendszerekhez való csatlakozás feltételeiről, átadó bérleti jogokról, üzlethelyiségek bérlési lehetőségeiről és nem utolsó sorban a munkalehetőségekről is.
A közel három hónapja megújult Franchiseportal.HU weboldalon ezért az érdeklődők a Szolgáltatásaink menüpont alatt most már megtalálhatják az Állásajánlat pontot is.

Ezúton hívjuk fel tehát mindazon hálózatok, koncepciók figyelmét, akik alkalmazottat keresnek, hogy felejtsék el a körülményes és sokszor időigényes apróhirdetési portálok böngészését és hívják fel a figyelmet magukra a Franchiseportal.HU segítségével!

Ha további információkra van szüksége, kérem keressen minket a (1) 274-5186-os telefonszámon, vagy küldjön értesítést az office@dakexpo.com címre.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.