Hírek, aktualitások

dátum 2015-02-26 idő 10:19

SPAR express nyílt a Szigetszentmiklós melletti OMV-töltőállomáson

Újabb OMV-töltőállomáson nyílt SPAR express, amely könnyen megközelíthető helyen, éjjel-nappal várja a vásárlókat a SPAR-nál megszokott termékek széles választékával és kedvező árakkal. Ez a hatodik olyan SPAR express üzlet, amelyet a SPAR Magyarország Kft. és az OMV együttműködésének keretében, OMV töltőállomáson üzemeltet helyi kiskereskedő.
 
Február 26-ától várja a vásárlókat a legújabb SPAR express, amely Szigetszentmiklós mellett, az M0-s autóút 19-es kilométerkövénél található OMV benzinkúton nyílt meg. A 180 m2 alapterületű üzlet kínálatában a SPAR sajátmárkás termékein túl megtalálhatóak az alapvető szárazáruk, a zöldség és a gyümölcs, a változatos tejtermékek és a gyorsfagyasztott áruk, de a helyben sütött pékáruk és a grillételek széles választéka is. A vásárlók így éjjel-nappal, akár útközben, a tankolással összekötve is elintézhetik napi bevásárlásukat. 
 
 
Az új egység ezen kívül a többi SPAR franchise áruházban megszokott kedvező árakat is biztosítja a vevők számára. A sajátmárkás termékek garantáltan SPAR áron szerepelnek a kínálatában, míg a többi termék esetében is a SPAR franchise elvek érvényesülnek az árszabásban. 
 
A SPAR Magyarország és az OMV együttműködése 2013. év vége óta tart, amikor megnyílt az első teszt üzlet a budapesti Fehérvári úton található OMV töltőállomáson. Azóta a szigetszentmiklósi SPAR express a hatodik ilyen egység, és az elkövetkező napokban további kettő nyitja majd meg kapuit, Budapesten a Róbert Károly körúton és a Széchenyi téren.
 
(A képen látható balról jobbra: Maczelka Márk, SPAR Kommunikációs vezető –
Varga Csaba, SPAR Franchise területi vezető,
Szemes Mónika OMV gasztro manager – Balogh Tibor, OMV sales manager –
Erwin Schmuck, SPAR ügyvezető igazgató –
Boczka Sándor, SPAR express üzemeltető)
 
Virtuális kiállító: SPAR Magyarország Kft.
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.