Hírek, aktualitások

dátum 2016-11-11 idő 10:30

Megalakult a Stilianos Akadémia, az SHDA!

A Stilianos Hydro Development Akadémián a Stilianos franchise saját oktatóit képzi, mely során az oktatók elsajátítják a gyermekek fejlesztésével kapcsolatos tudnivalókat. Olyan pedagógiai, gyógypedagógiai alapokat sajátítanak el, melyek segítségével  a leghatékonyabban tudnak foglalkozni a gyermekekkel 3 hónapostól 8-10 éves korig.

Az oktatási tematika rendkívül gyakorlat orientált és olyan szituációkkal, problémákkal állítja szembe az oktatókat, amelyekkel a munkájuk során fognak találkozni.

A tanfolyam azonban nem áll nyitva mindenki számára, hiszen egy komoly három lépcsős kiválasztási rendszernek kell a jelentkezőknek megfelelni, ami pszichológiailag és emberileg is rávilágít a legmegfelelőbb oktatók kiválasztására.

Olyan kismama és gyermekbarát munkahelyet teremtünk, ahol egy kismama akár az egész terhessége során könnyedén képes ellátni a munkáját és ahová örömmel tér vissza, akár pár hónappal a gyermek megszületése után. Oktatóink maximum napi öt órát dolgozhatnak, így, egy többgyermekes anyuka is össze tudja igazítani a munkát és a családot, úgy, hogy közben egyik sem sérül.

„Ez nem munka, ez hivatás”. Hangzik oktatóink szájából egymás után a  mondat. Mert amit szívvel, lélekkel tesz az ember, azt nem lehet munkának nevezni. Ide boldogan jön be minden nap az ember dolgozni, hiszen ragyogó szemek, mosolygós arcok, puszik és ölelések fogadják.

Vízbiztossá tenni ezeket a gyerekeket felemelő érzés, de közben hatalmas felelősség is. Egy lehetőséget adunk a gyerek és a szülő kezébe, amivel megmentheti az életét. 

Az SHD (Stlianos Hydro Development) nem egy tanfolyam egy gyermek számára, hanem egy életforma, amitől egy egészségesebb, boldogabb felnőtt válhat belőle. Az egészséges gyermekfejlődés a cél és a vízbiztonság. Az SHD alatt fejlődik a gyermek koordinációja, mozgása, egyensúlya és ezek mellett a kognitív funkciókra is nagy hangsúlyt fektetünk. 

Virtuális kiállító: Stilianos Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.