Hírek, aktualitások

dátum 2016-11-11 idő 10:30

Megalakult a Stilianos Akadémia, az SHDA!

A Stilianos Hydro Development Akadémián a Stilianos franchise saját oktatóit képzi, mely során az oktatók elsajátítják a gyermekek fejlesztésével kapcsolatos tudnivalókat. Olyan pedagógiai, gyógypedagógiai alapokat sajátítanak el, melyek segítségével  a leghatékonyabban tudnak foglalkozni a gyermekekkel 3 hónapostól 8-10 éves korig.

Az oktatási tematika rendkívül gyakorlat orientált és olyan szituációkkal, problémákkal állítja szembe az oktatókat, amelyekkel a munkájuk során fognak találkozni.

A tanfolyam azonban nem áll nyitva mindenki számára, hiszen egy komoly három lépcsős kiválasztási rendszernek kell a jelentkezőknek megfelelni, ami pszichológiailag és emberileg is rávilágít a legmegfelelőbb oktatók kiválasztására.

Olyan kismama és gyermekbarát munkahelyet teremtünk, ahol egy kismama akár az egész terhessége során könnyedén képes ellátni a munkáját és ahová örömmel tér vissza, akár pár hónappal a gyermek megszületése után. Oktatóink maximum napi öt órát dolgozhatnak, így, egy többgyermekes anyuka is össze tudja igazítani a munkát és a családot, úgy, hogy közben egyik sem sérül.

„Ez nem munka, ez hivatás”. Hangzik oktatóink szájából egymás után a  mondat. Mert amit szívvel, lélekkel tesz az ember, azt nem lehet munkának nevezni. Ide boldogan jön be minden nap az ember dolgozni, hiszen ragyogó szemek, mosolygós arcok, puszik és ölelések fogadják.

Vízbiztossá tenni ezeket a gyerekeket felemelő érzés, de közben hatalmas felelősség is. Egy lehetőséget adunk a gyerek és a szülő kezébe, amivel megmentheti az életét. 

Az SHD (Stlianos Hydro Development) nem egy tanfolyam egy gyermek számára, hanem egy életforma, amitől egy egészségesebb, boldogabb felnőtt válhat belőle. Az egészséges gyermekfejlődés a cél és a vízbiztonság. Az SHD alatt fejlődik a gyermek koordinációja, mozgása, egyensúlya és ezek mellett a kognitív funkciókra is nagy hangsúlyt fektetünk. 

Virtuális kiállító: Stilianos Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.