Hírek, aktualitások

dátum 2017-11-08 idő 13:58

Superstore díjat nyert a Debreceni BENU gyógyszertár

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.
 
 
A verseny célja az volt, hogy azon üzletek kerüljenek elismerésre és díjazásra, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, illetve a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, valamint a kiszolgálás is. A versenyre 8 fő kategóriában nevezhettek az üzletek, illetve az azokat működtető láncok. A felhívásra 20 pályázat érkezett, melyet a szakmai zsűri és a nagyközönség is értékelt.
A pályamunkák 2017. szeptember 26-29. között bemutatásra kerültek az FMCG piac legrangosabb szakmai fórumán, a tapolcai Business Days konferencia helyszínén is, ahol négy nap alatt több mint 500 résztvevőnek volt lehetősége megtekinteni a nevezéseket a pályamunkákból erre a célra gyártott totemoszlopokon. Az eredményhirdetésre 2017. szeptember 28-án, a konferencia gálavacsoráján került sor.
 
A BENU Gyógyszertár átalakításának alapvető célja az volt, hogy a Debrecen Pláza kevésbé forgalmas, kisebb alapterületű bérleményéről a bevásárlóközpont legforgalmasabb, utcafronti részére kerüljön, ahol a lehetőség szerinti legnagyobb méretű eladótérrel, a BENU koncepciónak teljes mértékben megfelelő arculattal, világos, letisztult belső térrel, az eddigieknél is szélesebb termékválasztékkal nyisson újra, emellett továbbra is kimagasló színvonalú tanácsadással támogassa a gyógyulást.

A Hunyadi utcai bejáratnál, közvetlenül a forgóajtó után megtalálható patika modern, ugyanakkor barátságos hangulattal méltón képviseli a bevásárlóközpont szellemiségét és tesz eleget a vásárlóközönség igényeinek termékkínálatával, havonta megújuló akciókkal, a hét minden napján történő nyitvatartással. A BENU Gyógyszertár Debrecen Pláza a BENU Gyógyszertárak közül nemcsak vidéki, de országos viszonylatban is az egyik legnagyobb officinai térrel rendelkező patika.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.