Hírek, aktualitások

dátum 2017-11-08 idő 13:58

Superstore díjat nyert a Debreceni BENU gyógyszertár

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.
 
 
A verseny célja az volt, hogy azon üzletek kerüljenek elismerésre és díjazásra, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, illetve a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, valamint a kiszolgálás is. A versenyre 8 fő kategóriában nevezhettek az üzletek, illetve az azokat működtető láncok. A felhívásra 20 pályázat érkezett, melyet a szakmai zsűri és a nagyközönség is értékelt.
A pályamunkák 2017. szeptember 26-29. között bemutatásra kerültek az FMCG piac legrangosabb szakmai fórumán, a tapolcai Business Days konferencia helyszínén is, ahol négy nap alatt több mint 500 résztvevőnek volt lehetősége megtekinteni a nevezéseket a pályamunkákból erre a célra gyártott totemoszlopokon. Az eredményhirdetésre 2017. szeptember 28-án, a konferencia gálavacsoráján került sor.
 
A BENU Gyógyszertár átalakításának alapvető célja az volt, hogy a Debrecen Pláza kevésbé forgalmas, kisebb alapterületű bérleményéről a bevásárlóközpont legforgalmasabb, utcafronti részére kerüljön, ahol a lehetőség szerinti legnagyobb méretű eladótérrel, a BENU koncepciónak teljes mértékben megfelelő arculattal, világos, letisztult belső térrel, az eddigieknél is szélesebb termékválasztékkal nyisson újra, emellett továbbra is kimagasló színvonalú tanácsadással támogassa a gyógyulást.

A Hunyadi utcai bejáratnál, közvetlenül a forgóajtó után megtalálható patika modern, ugyanakkor barátságos hangulattal méltón képviseli a bevásárlóközpont szellemiségét és tesz eleget a vásárlóközönség igényeinek termékkínálatával, havonta megújuló akciókkal, a hét minden napján történő nyitvatartással. A BENU Gyógyszertár Debrecen Pláza a BENU Gyógyszertárak közül nemcsak vidéki, de országos viszonylatban is az egyik legnagyobb officinai térrel rendelkező patika.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.