Hírek, aktualitások

dátum 2009-10-22 idő 10:21

Svájci kenyérkülönlegesség, magyar franchise - Pain Paillasse

A tavaly november közepén megrendezésre került IFE Foodapest kiállításon mutatta be először a nagyközönségnek a Pékpont a Pain Paillasse pékség franchise-koncepcióját.

A Svájcból érkező, alig néhány év alatt sikeressé vált kenyérkülönlegesség feltalálója Aimé Pauly genfi pékmester. A hosszúkás alakú ropogós kenyeret finom kézműipari érzékkel és bevált előállítási eljárás alapján fejlesztette ki. Visszatért a kenyérsütés régi hagyományaihoz, és eltökélte, hogy megsüti kedvenc gyerekkori kenyerét.
Az összetéveszthetetlen íz titkai között szerepel a kevés élesztő használata, a tészta hosszú pihentetési ideje és természetesen a felhasznált egyedi lisztkeverék. Az 1997-ben szabadalmaztatott sikerkenyeret ma már Svájc egész területén, valamint Európa 11 országában közel 900 pék állítja elő kézi készítéssel. A speciális Paillasse-lisztkeverék kizárólagos magyarországi forgalmazója a Paillasse Magyarország Kft.


A termékek a fővárosban a Pékpont kiemelt mintaboltjában, valamint 3 egyedi pékségben, illetve Székesfehérváron az Alba Plazában találhatóak meg. Emellett az Interspar, a Spar, valamint a Kaisers szupermarketekben lehet megvásárolni a különleges kenyereket, az ország egész területén - március közepétől.

forrás: paillasse.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-05-14 idő 10:34

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.