Hírek, aktualitások

dátum 2017-09-04 idő 09:25

Svéd gyorsétteremlánc terjeszkedik Lengyelországban

A Max Premium Burgers svéd gyorsétteremlánc szeptember első napján megnyitotta első lengyelországi üzletét Wroclawban - írta a gazeta.pl.

A cég menüje ugyan hasonló a többi gyorsétteremlánc kínálatához - hamburgerek, nugettek, csirkeszárnyak -, de nagy különbség, hogy külön választékkal készülnek a vegetáriánusoknak és például azoknak a vendégeknek, akik gluténérzékenyek. Rendelni lehet a pultnál és az interaktív kasszákon keresztül is.

A svéd cég bejelentette, hogy nem áll meg egyetlen üzletnél - terveik között az szerepel, hogy 10 év alatt legalább 200 éttermet nyitnak Lengyelországban. Még idén további egységnyitások várhatók Varsóban és Gdanskban.
 
 
Mindez ambiciózus tervnek látszik, ha figyelembe vesszük, hogy a Max Premium Burgersnek Svédországban és a világon (Norvégiában, Dániában, Egyiptomban, az Egyesült Arab Emirátusokban) összesen csupán valamivel több, mint 120 étterme van. Ezek tulajdonosi vagy franchise alapon működnek.
 
 
Lengyelországban egyelőre saját tulajdonú egységeket nyitnak, de a jövőben a franchise módszer fejlődése várható. Emellett drive-in típusú éttermeket is nyitnak majd. Tavaly a cég forgalma meghaladta a 300 millió eurót - Svédországban a Max Premium Burgers a legnagyobb jövedelmű étterem lánc. A cég jövőre ünnepli fennállásának 50. évfordulóját.

Forrás: Napi Gazdaság online


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.