Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-21 idő 09:57

Svédországban terjeszkedik a Dunkin’ Donuts kávézólánc

Hamarosan megkezdi terjeszkedését Svédországban a Dunkin' Donuts.

A Dunkin' Donuts hálózat nemrégiben bejelentette, hogy mester franchise-megállapodást kötött a Coffee & Brands Sweden AB céggel, amelynek köszönhetően 5 éven belül 30 Dunkin' Donuts kávézó fog nyílni a skandináv országban.

A hálózat bizakodó, a svédországi debütálásával kapcsolatban, hiszen a helyiek körében növekvő tendenciát mutat a péksütemények, szendvicsek és a "jó" kávé iránti kereslet. Az első 30 üzlet megnyitása Stockholmban és vonzáskörzetében fog megvalósulni ahol reményeik szerint a koncepció rövid idő alatt nagy népszerűségre tesz majd szert. 

A hálózat korábban hazánkban is próbálkozott terjeszkedni, de nem túl biztató fogadtatás, valamint a gyenge üzleti eredmények hatására feladta terveit, és a Magyarországról való kivonulás mellett döntött.

A Dunkin' Donuts étterem-kávézók szendvicsekkel, süteményekkel, különböző kávéitalokkal, forró italokkal, frappékal és jeges italokkal várják majd a betérőket. Mindazok számára, akik rendszeresen megfordulnak Starbucks, vagy McDonald's egységekben, a Dunkin’ Donuts’ reggeli menüi, fánkjai és széles kávé választéka nagyon vonzóan fog hatni.

A Dunkin' Donuts a világ legnagyobb fánk értékesítő hálózata, jelenleg a világ 33 országában közel 11.000 egységet üzemeltetnek. Európán belül Bulgáriában, Németországban, Oroszországban, Spanyolországban valamint az Egyesült Királyságban működnek Dunkin' Donuts étterem-kávézók.

forrás: foodbev.comvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.