Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-21 idő 09:57

Svédországban terjeszkedik a Dunkin’ Donuts kávézólánc

Hamarosan megkezdi terjeszkedését Svédországban a Dunkin' Donuts.

A Dunkin' Donuts hálózat nemrégiben bejelentette, hogy mester franchise-megállapodást kötött a Coffee & Brands Sweden AB céggel, amelynek köszönhetően 5 éven belül 30 Dunkin' Donuts kávézó fog nyílni a skandináv országban.

A hálózat bizakodó, a svédországi debütálásával kapcsolatban, hiszen a helyiek körében növekvő tendenciát mutat a péksütemények, szendvicsek és a "jó" kávé iránti kereslet. Az első 30 üzlet megnyitása Stockholmban és vonzáskörzetében fog megvalósulni ahol reményeik szerint a koncepció rövid idő alatt nagy népszerűségre tesz majd szert. 

A hálózat korábban hazánkban is próbálkozott terjeszkedni, de nem túl biztató fogadtatás, valamint a gyenge üzleti eredmények hatására feladta terveit, és a Magyarországról való kivonulás mellett döntött.

A Dunkin' Donuts étterem-kávézók szendvicsekkel, süteményekkel, különböző kávéitalokkal, forró italokkal, frappékal és jeges italokkal várják majd a betérőket. Mindazok számára, akik rendszeresen megfordulnak Starbucks, vagy McDonald's egységekben, a Dunkin’ Donuts’ reggeli menüi, fánkjai és széles kávé választéka nagyon vonzóan fog hatni.

A Dunkin' Donuts a világ legnagyobb fánk értékesítő hálózata, jelenleg a világ 33 országában közel 11.000 egységet üzemeltetnek. Európán belül Bulgáriában, Németországban, Oroszországban, Spanyolországban valamint az Egyesült Királyságban működnek Dunkin' Donuts étterem-kávézók.

forrás: foodbev.comvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.