Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-02 idő 09:12

Számítógépeket adományozott a Duna House

A 2011-ben bejegyzett Alapítvány célja, hogy támogassa az I. Sz. Bókay Gyermekklinika, Semmelweis Egyetem mindennapos munkáját. A több mint 170 éves múltra visszatekintő klinika elődje a világ negyedik legrégebbi alapítású gyermekkórháza.
 
Az adományokat Dr. Szabó Attila, a Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány elnöke vette át Szirtes Bernadettől, a Duna House marketing vezetőjétől, valamint Veisz Istvántól, a cégcsoport hálózati igazgatójától.
„Nagy öröm volt számunkra, hogy segíthetjük az I. Sz. Bókay Gyermekklinikát. A nem mindennapi miliő és az ott dolgozók kedvessége igazán emlékezetessé tette az adományok átadását.” – mondta Szirtes Bernadett, aki hozzátette, hogy az együttműködést szeretnék kiterjeszteni az év további részében is.
 
A Duna House Cégcsoport Magyarország kulcsfontosságú ingatlanpiaci szereplője. A cégcsoport az ország legtöbb ingatlanközvetítő irodáját működteti franchise rend­szerben, és vezető pozíciót tölt be az ingatlanokhoz kapcsolódó pénzügyi és egyéb szolgáltatások terén is.
A Cégcsoport a franchise üzletágat 2003-ban kezdte el kiépíteni és a folyamatos bővülés eredményeként 2014. októberében a Duna House márka mellet a SMART Ingatlan hálózatot is elindította.
 
dh.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?