Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-01 idő 10:24

Századik franchise üzletét nyitja meg a SPAR hazánkban

A SPAR partner program 4 éve indult, és valódi sikertörténetté vált. A kis üzletek integrálása a SPAR franchise hálózatba a helyi lakosság előnyére vált, mert a környékbeli, úgynevezett kényelmi boltok kínálata jelentősen bővülhetett, többek között a SPAR széles sajátmárkás termékkínálatának köszönhetően.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1990-ben jött létre. A folyamatos és dinamikus fejlődésnek köszönhetően mára Magyarország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb élelmiszer és napi cikk kereskedelmi láncává vált.
 
A SPAR Magyarország 2012-ben döntött úgy, hogy a SPAR partner program keretében magán kiskereskedőkkel bővíti hálózatát.  Az együttműködés során a franchise partnerek teljes önállóságukat megtartják, üzleteik választéka azonban nő, élvezhetik a SPAR több szolgáltatását (logisztika, marketing támogatás, informatikai háttér, hűségakciók, SuperShop program), a vásárlók pedig kedvezőbb fogyasztói találkozhatnak. A kis üzletek integrálása a SPAR franchise hálózatba ugyanakkor a helyi lakosságnak is előnyös, mert a környékbeli, úgynevezett kényelmi boltok kínálata jelentősen képes bővülni, többek között a SPAR széles sajátmárkás termékkínálatának köszönhetően.
 
A SPAR franchise hálózatának létjogosultságát, sikerét mi sem jelzi jobban, mint hogy szeptember 7-én a 100. partner üzlet is megnyitja kapuit Budapest XIV. Kerületében, Zuglóban. Az ünnepélyes megnyitón, a kerület polgármestere, Karácsony Gergely is beszédet mond majd. 

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.