Hírek, aktualitások

dátum 2015-02-16 idő 10:20

Szerda esti bormaraton Villány-Siklósi borút mentén - Borháló

A „Kedvenc borászaink” Borhálós blogsorozat 3. részében bemutatott Polgár Zoltán szerda este 7-kor ellátogat a Borháló Körút egységébe. Tartalmas beszélgetésre és nagyon jó borokra számítanak.
 

Polgár villányi 8+1

 
Az éjszakába nyúló kulináris program 2500 Ft-ba kerül, ebből 500 Ft levásárolható. Vizuális csemegével is készülnek a szervezők, hogy pár pohár után a belvárosi pincékben megelevenedjen a villányi major képe. Az eseményre helyfoglalás erősen ajánlott a Borháló Körút Facebook oldalán keresztül.
 

„Akik biztos velünk lesznek”

 
  • Serum Olaszrizling (2014) - Ebből a szőlőfajtából telepítenek az országban a legtöbbet. Így egy vörösboros borvidéken is kihagyhatatlan fehér.
  • Primőr Portugieser (2014) - Amivel a franciák megbolondították a világot.
  • Birok Cuvée (2012) - A Syrah adja a masculin testet míg a Franc a fűszerek bájával tompítja az erőt.
  • Kadarka Siller (2013) - Már nem rozé még nem vörösbor. A la Villány.
  • Pinot Noir (2011) - Erdei avar, gomba és szivarfüst. 
  • Cabernet Sauvignon (2011) - Sokat küzdött ez a fajta Villányért, de végül a város a Cabernet Francnak hódolt be. Azért nem érdemes leírni a második helyezettet sem!
  • Serum Veritas Cuvée (2013) - A Borháló saját gyermeke, hiszen Polgár Zoltán kifejezetten a mi kérésünkre (és szempontjaink alapján) készítette el a Cabernet franc és Shiraz házasságából megszületett nagyágyút. Vigyázat! Mélyvíz, csak úszóknak! Made in Villány!
  • Ezüsthárs (2009) - Késői szüretelésű félédes borkülönlegesség ahol a nyári virágok mézes illata párosul a szőlő friss édes ízével
  • + meglepetés vendég
 

A 2014-es Év Innovatív Franchise Hálózata a Borháló borkereskedés

 
Január 22-én sor került a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálaestjére. A gálavacsora a hazai franchise szektor legrangosabb eseménye. A Szövetség gálavacsoráján számos díjat adnak át a szakma képviselőinek.
 
 
A Borháló innovatív megoldásaival, koncepciójával és megjelenésével rövid, két éves működése alatt alapjaiban rendezte át a hazai borkereskedelem piacát, melyben közel 50 üzlet nyitásával meghatározó szereplővé vált. Legyen szó cégépítésről, marketingről, termékfejlesztésről vagy vevőkiszolgálásról a Borhálót minden szempontból az állandó fejlesztés és újítás jellemezi.
 

Borháló franchise

 
A Borháló 2012 novemberében látott hozzá franchise hálózatának kiépítéséhez, ekkor nyitotta meg az első átvevő partner borkereskedését Óbudán, majd ezt 2013 első felében számos Budapest környéki üzlet követte. 
 
 
A hálózat dinamikus terjeszkedésének ékes bizonyítéka, hogy az eleinte főképp Budapest és környékére koncentrálódó Borháló borkereskedés az idén országos hálózattá lépett elő.
 
Forrás: borhalo.com
ViFe
Virtuális kiállító: Borháló Kft.
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.