Hírek, aktualitások

dátum 2015-02-16 idő 10:20

Szerda esti bormaraton Villány-Siklósi borút mentén - Borháló

A „Kedvenc borászaink” Borhálós blogsorozat 3. részében bemutatott Polgár Zoltán szerda este 7-kor ellátogat a Borháló Körút egységébe. Tartalmas beszélgetésre és nagyon jó borokra számítanak.
 

Polgár villányi 8+1

 
Az éjszakába nyúló kulináris program 2500 Ft-ba kerül, ebből 500 Ft levásárolható. Vizuális csemegével is készülnek a szervezők, hogy pár pohár után a belvárosi pincékben megelevenedjen a villányi major képe. Az eseményre helyfoglalás erősen ajánlott a Borháló Körút Facebook oldalán keresztül.
 

„Akik biztos velünk lesznek”

 
  • Serum Olaszrizling (2014) - Ebből a szőlőfajtából telepítenek az országban a legtöbbet. Így egy vörösboros borvidéken is kihagyhatatlan fehér.
  • Primőr Portugieser (2014) - Amivel a franciák megbolondították a világot.
  • Birok Cuvée (2012) - A Syrah adja a masculin testet míg a Franc a fűszerek bájával tompítja az erőt.
  • Kadarka Siller (2013) - Már nem rozé még nem vörösbor. A la Villány.
  • Pinot Noir (2011) - Erdei avar, gomba és szivarfüst. 
  • Cabernet Sauvignon (2011) - Sokat küzdött ez a fajta Villányért, de végül a város a Cabernet Francnak hódolt be. Azért nem érdemes leírni a második helyezettet sem!
  • Serum Veritas Cuvée (2013) - A Borháló saját gyermeke, hiszen Polgár Zoltán kifejezetten a mi kérésünkre (és szempontjaink alapján) készítette el a Cabernet franc és Shiraz házasságából megszületett nagyágyút. Vigyázat! Mélyvíz, csak úszóknak! Made in Villány!
  • Ezüsthárs (2009) - Késői szüretelésű félédes borkülönlegesség ahol a nyári virágok mézes illata párosul a szőlő friss édes ízével
  • + meglepetés vendég
 

A 2014-es Év Innovatív Franchise Hálózata a Borháló borkereskedés

 
Január 22-én sor került a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálaestjére. A gálavacsora a hazai franchise szektor legrangosabb eseménye. A Szövetség gálavacsoráján számos díjat adnak át a szakma képviselőinek.
 
 
A Borháló innovatív megoldásaival, koncepciójával és megjelenésével rövid, két éves működése alatt alapjaiban rendezte át a hazai borkereskedelem piacát, melyben közel 50 üzlet nyitásával meghatározó szereplővé vált. Legyen szó cégépítésről, marketingről, termékfejlesztésről vagy vevőkiszolgálásról a Borhálót minden szempontból az állandó fejlesztés és újítás jellemezi.
 

Borháló franchise

 
A Borháló 2012 novemberében látott hozzá franchise hálózatának kiépítéséhez, ekkor nyitotta meg az első átvevő partner borkereskedését Óbudán, majd ezt 2013 első felében számos Budapest környéki üzlet követte. 
 
 
A hálózat dinamikus terjeszkedésének ékes bizonyítéka, hogy az eleinte főképp Budapest és környékére koncentrálódó Borháló borkereskedés az idén országos hálózattá lépett elő.
 
Forrás: borhalo.com
ViFe
Virtuális kiállító: Borháló Kft.
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.