Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-27 idő 09:52

Szeretné öltöztetni Dukai Reginát?

Erre még nincs módja, de azokkal a ruhákkal, amikkel ő is dolgozik, Ön sikeres vállalkozást üzemeltethet, a J.PRESS partnereként.
 

J.PRESS Fehérnemű Franchise Rendszer

 
Általános áruszállítás esetén J.PRESS fehérneműk akár már két napon belül a franchise üzlet polcain lehetnek - a szállítási szerződés aláírását illetve a rendelésleadást követően.
 
 
„A J.PRESS kimagasló know-how-val, egyedi kondíciókkal támogatja sikeres vállalkozását! Örömmel várjuk jelentkezését a J.PRESS franchise csapatba, illetve általános J.PRESS fehérneműt forgalmazó partnerként.” – írja weboldalán a franchise hálózat.
 
A " J.PRESS" fehérnemű franchise rendszer olyan egységes piaci ismereteket, kereskedelmi módszereket, szolgáltatásokat, valamint műveleteket, külső megjelenést és ezek részletes leírását tartalmazza, amelyek a Pompasia Kft. által meghatározott fehérnemű, ill. ruházati termékek (áruk és árukollekciók) kiskereskedelmi formában történő értékesítéséhez, illetve a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokhoz, valamint a kiskereskedelmi üzletek létrehozásához, működtetéséhez, vezetéséhez, ellenőrzéséhez és marketingjéhez szükségesek.
A " J.PRESS" fehérnemű franchise rendszer fenti tartalma, mint know-how, használatára és továbbadására a Pompasia Kft. kizárólagos jogosultsággal rendelkezik.
 
Forrás: jpressplaza.hu
Virtuális kiállító: Pompasia Kft.
Cimkék: Dukai Regina, J.PRESS


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.