Hírek, aktualitások

dátum 2016-06-30 idő 10:24

Szigetre visz a Borháló

Június elején adtuk hírül, hogy a Borháló a szezonnyitónak számító nagy fesztiválra, a tegnap június 29-én startolt VOLT-ra ingyen jegyeket oszt. A legnagyobb hazai fesztiválok (Balaton Sound, a B.myLake, a Strand Fesztivál és a Sziget) idei hivatalos borbeszállító partnere a Borháló Borkereskedés, aki minden nap friss borral örvendezteti meg a fesztiválozókat.
 
 
A Borháló nem pusztán a különféle egységeknek szállítja majd a válogatott, hazánk borkultúráját átfogóan bemutató borokat, hanem saját fröccsöző standokkal is készül a mindig szomjas fesztiválozók nagy örömére. A Spritzzz Pontok a fesztivál területén a legjobb helyeken elszórva várják mindig friss és hűvös csapolt borral és igazi szódával a vendégeket.
 
 
Ha szeretné kipróbálni az igazi fesztiválhangulatot, és a válogatott borokat, a Borhálónak köszönhetően ezt akár ingyen is megteheti!
Ehhez semmi mást nem kell tennie, csak látogasson el a BORHÁLÓ BORKERESKEDÉS weboldalára és regisztráljon a páros VIP napijegyekért. Július végéig minden héten sorsolás, így 5 alkalommal is próbálkozhat.
Cimkék: brand, étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.