Hírek, aktualitások

dátum 2017-11-20 idő 10:10

Szolnokon nyílik a legújabb Kwik Fit Szerviz

Bővül a Kwik Fit szervizhálózat!

Nemsokára felkerül a szolnoki szervizépület homlokzatára Kwik Fit logo.

Az ünnepi hangulat már belopódzott a Kwik Fit gumi- és autószervizhálózat hétköznapjainkba. Azonban nem csak a karácsonyra való készülődés miatt.

A Kwik Fit Magyarország 2018. januárra tervezi a legközelebbi Kwik Fit szerviz megnyitását. A szolnoki Nesztor cég egy hírlevelből értesült a hálózatról. Felvették a kapcsolatot a központtal. A későbbi személyes találkozások franchise szerződéskötéshez vezettek.

Miért is gondolták, hogy hálózathoz csatlakozzanak?

"Ford autószalont működtettünk, az utca túloldalán meglévő autószervizzel és használtautó-kereskedéssel párhuzamosan. 2012-ben úgy döntöttünk, egy irányban fejlődünk tovább: a szerviztevékenység mellett döntöttünk.

A hálózathoz való csatlakozásnak máris érezhető az előnye. „Az  egyedül vagyunk a világban” érzése megszünt. Támaszkodhatunk szakmai segítségre, profi szervizüzemeltelési és ügyfélkezelési tapasztalatra, megkaptuk a teljes Kwik Fit know how-t. Legnagyobb előnyt abban látjuk, hogy üzleti információkhoz jutunk, melyekhez edddig nem fértünk hozzá. Betekintést nyerhetünk abba, milyen eredményeket, hogyan és mennyi idő alatt érnek el a hálózat szervizei. Ez sokat segít majd abban, hogy tudjuk, mi az erősségünk, mi a gyenge oldalunk, miben kell fejlődnünk, egyáltalán milyen célokat tűzzünk ki magunk elé. A Kwik Fit új fejezetet nyit cégünk történetében.” nyilatkozza Péntek László ügyvezető.

Egyszóval nagy a készülődés Szolnokon: A már meglévő szervizépületben az épületátalakítások már befejeződtek. A munkafelvételi (recepciós) bejárat és helyiség kialakítása készen van. Eddig az ügyfelek a műhelyben tudtak csak várakozni, de leginkább csak otthagyták az autót, és érte mentek.

Még hátravan a szervizépület külső átalakítása. Januártól kész Kwik Fit szerviz várja  a szolnoki és Szolnok környéki autótulajdonosokat.

Érdekli a franchise csatlakozás? Kattinson ide!

Virtuális kiállító: Autonet-Hungary Kft
Cimkék: autószervíz


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.