Hírek, aktualitások

dátum 2017-11-20 idő 10:10

Szolnokon nyílik a legújabb Kwik Fit Szerviz

Bővül a Kwik Fit szervizhálózat!

Nemsokára felkerül a szolnoki szervizépület homlokzatára Kwik Fit logo.

Az ünnepi hangulat már belopódzott a Kwik Fit gumi- és autószervizhálózat hétköznapjainkba. Azonban nem csak a karácsonyra való készülődés miatt.

A Kwik Fit Magyarország 2018. januárra tervezi a legközelebbi Kwik Fit szerviz megnyitását. A szolnoki Nesztor cég egy hírlevelből értesült a hálózatról. Felvették a kapcsolatot a központtal. A későbbi személyes találkozások franchise szerződéskötéshez vezettek.

Miért is gondolták, hogy hálózathoz csatlakozzanak?

"Ford autószalont működtettünk, az utca túloldalán meglévő autószervizzel és használtautó-kereskedéssel párhuzamosan. 2012-ben úgy döntöttünk, egy irányban fejlődünk tovább: a szerviztevékenység mellett döntöttünk.

A hálózathoz való csatlakozásnak máris érezhető az előnye. „Az  egyedül vagyunk a világban” érzése megszünt. Támaszkodhatunk szakmai segítségre, profi szervizüzemeltelési és ügyfélkezelési tapasztalatra, megkaptuk a teljes Kwik Fit know how-t. Legnagyobb előnyt abban látjuk, hogy üzleti információkhoz jutunk, melyekhez edddig nem fértünk hozzá. Betekintést nyerhetünk abba, milyen eredményeket, hogyan és mennyi idő alatt érnek el a hálózat szervizei. Ez sokat segít majd abban, hogy tudjuk, mi az erősségünk, mi a gyenge oldalunk, miben kell fejlődnünk, egyáltalán milyen célokat tűzzünk ki magunk elé. A Kwik Fit új fejezetet nyit cégünk történetében.” nyilatkozza Péntek László ügyvezető.

Egyszóval nagy a készülődés Szolnokon: A már meglévő szervizépületben az épületátalakítások már befejeződtek. A munkafelvételi (recepciós) bejárat és helyiség kialakítása készen van. Eddig az ügyfelek a műhelyben tudtak csak várakozni, de leginkább csak otthagyták az autót, és érte mentek.

Még hátravan a szervizépület külső átalakítása. Januártól kész Kwik Fit szerviz várja  a szolnoki és Szolnok környéki autótulajdonosokat.

Érdekli a franchise csatlakozás? Kattinson ide!

Virtuális kiállító: Autonet-Hungary Kft
Cimkék: autószervíz


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.