Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-26 idő 09:35

Szombathelyen Burger King étterem nyílhat

A tervek szerint november végéig készül el a szombathelyi körgyűrűt keresztező, mintegy kétszáz méteres kerékpárút-szakasz, és ezzel együtt annak a területnek a rendezési munkálatai, ahol tavasszal Burger King étterem nyílhat. A forgalmas elkerülőút mellett nyíló gyorsétteremben autóból is lehet majd rendelni.
 
 
Helyi információk szerint már a szerződés aláírására is sor került az út melletti terület tulajdonosa és a magyarországi Burger Kingek tulajdonosa, a Fusion Befektetési Zrt. képviselői között a leendő szombathelyi étterem nyitásával kapcsolatban. A világ második legnagyobb gyorsétterem-hálózata így Budapest, Győr, Székesfehérvár, Tatabánya, Érd, Szeged, Debrecen és Nyíregyháza után a nyugat-magyarországi városban építi meg következő éttermét.
 
 
A gazdasági válság előtti években merült fel először a Burger King - illetve több multinacionális áruházlánc - megtelepedése Szombathelyen. Az elképzeléshez rendezési tervek is készültek, a recesszió miatt azonban ezek nagy része nem valósult meg.
 
Forrás: friss.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.