Hírek, aktualitások

dátum 2014-10-17 idő 09:07

Szombaton ismét családi mosópartit rendez a Bubbles, ezúttal a 6. kerületben

A szeptemberi nagy sikerű Bubbles parti után a FUNZINE szervezésében ismét egy remek családi napot tölthetnek Budapest első modern mosodájában, ahol nem csak az lesz a lényeg, hogy tiszta legyen a szennyes.

Bubbles Családi Mosoda Party

Október 18. 14:00

1061 Budapest, Paulay Ede u. 3. Metropol Passage

A Bubbles filozófiájának része, hogy a kényelmes, gyors és pénztárcabarát mosás mellett élményeket és a szabadidő hasznos eltöltését is biztosítsa vendégeinek.
 
Október 18-án viszont ennél is többet nyújt a Bubbles. A 14 órától kezdődő rendezvényen izgalmasabbnál izgalmasabb programok várnak minden érdeklődőt a megszokott, minőségi szolgáltatások mellett.
 
Megrendezésre kerül a budapesti buborékfújó kísérlet, mikor is egy időpontban a Bubbles előtt több ezer buborék kel majd útra a levegőbe – a látogatók által. Az apukák összemérhetik erejüket a szennyesláda cipelő versenyen, ahol értékes kuponokkal és nyereményekkel gazdagodhatnak.
 
Míg a férfiak egymással versenyeznek, az anyukák ugyancsak értékes díjakért indulhatnak a teregető versenyen, amin nagy segítségükre lehetnek a picik is, akiknek a feladata a színes csipeszek kiválogatása lesz, de a nagyobbakra is gondolnak a szervezők.
 
 
Ezen felül délután ingyen mosás vár mindenkit, aki pedig elhozza használt mosógépét, 10 ezer forintos Bubbles kártyát kap ajándékba.
 
A rendezvényt Abaházi Csaba fogja vezetni, vagyis a jó kedv biztosan garantált.

forrás: Bubbles Facebook


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.