Hírek, aktualitások

dátum 2015-05-07 idő 11:55

Születésnapi nyereményjáték a BENU gyógyszertárakban

3 éve indultak az első BENU gyógyszertárak Magyarországon, melyekből mára már összesen 200 működik és ezzel a legnagyobb hazai gyógyszertár-hálózatnak számítanak. A hálózatot a BENU Magyarország Zrt. működteti, amely a PHOENIX-csoport nemzetközi szakmai befektető tulajdonában van. A BENU Magyarország alapvetően megújította a magyarországi gyógyszer-kiskereskedelmet - a már régóta tulajdonukban lévő patikák teljes átalakításával, termékkör bővítéssel és komplex üzleti szemléletváltással. A BENU gyógyszertár-hálózatot főként az állandó innováció, a franchise üzleti modell, és a legkorszerűbb üzletviteli módszerek alkalmazása jellemzi.

A BENU születésnapi nyereményjáték egy 6 kérdéses tudásteszt kitöltéséből áll, melyet bárki megtehet a BENU Facebook oldalán. A 6 kérdésre adott minden egyes helyes válasz plusz egy nyerési esélyt jelent, ráadásul a BENU hírlevél feliratkozással ez még duplázható is! A nyereményjáték fődíja egy 150.000 Ft értékű vásárlási utalvány, további nyereményként kisorsolnak 10 darab BENU vitamin ajándékcsomagot. A születésnapi nyereményjáték része a különleges vásárlási akció, melyben 15 és 50 % közötti árkedvezménnyel lehet hozzájutni egyes termékekhez. És most a BENU sajátmárkás termékeit is különleges árkedvezménnyel lehet megvásárolni.

(forrás: benu.hu)vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?