Hírek, aktualitások

dátum 2015-06-22 idő 10:03

Születésnapját ünnepelte a Jono Yogo – Magyarország első önkiszolgáló frozen jogurt bár hálózata

Most hétvégén ünnepelte 2. születésnapját a Jono Yogo, és az évforduló alkalmából rendhagyó fashion show-t rendeztek szombaton az ALLEE-ban, és az összes üzletükben két különleges, vadonatúj ízt mutattak be a közönségnek: a licsit, és a pina coladat. Ezen kívül, a hétvégén minden terméküket egységesen 20% árkedvezménnyel lehetett megvásárolni üzleteikben.

Az Allee üzletközpontban rendezett bulin két celebritás is részt vett - Debreceni Zita és Köböl Anita - akik egy időre maguk is beálltak a pult mögé.

Mi is az a frozen yogurt? A frozen yogurt egy fantasztikus édesség, ami az USA-ból indult világhódító útjára és ma már Magyarországon is elérhető a Jono Yogo révén! A frozen yogurt - mint a neve is mutatja - elsősorban joghurtból készült különleges fagylalt. A joghurtnak köszönhetően a fagylaltnál sokkal kevesebb zsírt, szénhidrátot és kalóriát tartalmaz. Natúr változatát a laktóz érzékenyek is fogyaszthatják, mert a benne található mikroorganizmusok a tejcukrot lebontják. A jogurtnak rendkívül sok kedvező élettani hatását ismerjük, az emésztés segítésén keresztül a bélflórák rendben tartásáig bezárólag. Erősíti az immunrendszert, méregtelenít, emellett B és C vitamint, kálciumot, foszfort, és ásványi sókat is tartalmaz. Ezért is nevezik az ázsiai nomád népek gyógyító italnak a joghurtot. És a felsorolt jótékony hatások mellet a frozen yogurt élvezeti értéke is kimagasló! A Jono Yogoban számtalan és különleges ízben lehet válogatni, az önkiszolgálás nyújtotta szabadsággal. Ezt a különleges fagylaltot magyar tejtermékekből készítik!

Mi az a Jono Yogo? A Jono Yogo Magyarország első önkiszolgáló frozen yogurt bár hálózata. Egy olyan hely, ahol a család minden tagja maga állíthatja össze a kedvenc édességét. Mosolygós személyzettel, gyerekbarát környezetben várunk Titeket! Egy időben 12-16 eredeti jogurt-ízből lehet választani, amit még ennél is többféle ízletes toppinggal lehet teljessé tenni. A Jono Yogo frozen yogurtok csak a legjobb alapanyagokból készülhetnek, a toppingok pedig a csokireszeléktől a gumicukron át a friss gyümölcsig a legínyencebb családtagok elvárásainak is megfelelnek. Ízeiket folyamatosan fejlesztik és cserélik, így mindig lesz miért visszatérni a Jono Yogoba!

A Jono Yogo már 4 üzlettel rendelkezik Budapesten, melyek mind a frekventált bevásárló központokban találhatóak, az Árkádban, az Alle-ben, a WestEnd-ben, a Mammut-ban. Ezek közül az Árkád kivételével, mindegyik vasárnap is nyitva van.

A Jono Yogo franchise rendszerben működik, és fejleszti hálózatát. Amennyiben szeretne csatlakozni és további információkat kapni, vegye fel a kapcsolatot a cég franchise képviselőjével.

Név: Gallus Miklós, E-mail: info@jonoyogo.hu, tel.: +36-30/955-9665vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.