Hírek, aktualitások

dátum 2015-06-22 idő 10:03

Születésnapját ünnepelte a Jono Yogo – Magyarország első önkiszolgáló frozen jogurt bár hálózata

Most hétvégén ünnepelte 2. születésnapját a Jono Yogo, és az évforduló alkalmából rendhagyó fashion show-t rendeztek szombaton az ALLEE-ban, és az összes üzletükben két különleges, vadonatúj ízt mutattak be a közönségnek: a licsit, és a pina coladat. Ezen kívül, a hétvégén minden terméküket egységesen 20% árkedvezménnyel lehetett megvásárolni üzleteikben.

Az Allee üzletközpontban rendezett bulin két celebritás is részt vett - Debreceni Zita és Köböl Anita - akik egy időre maguk is beálltak a pult mögé.

Mi is az a frozen yogurt? A frozen yogurt egy fantasztikus édesség, ami az USA-ból indult világhódító útjára és ma már Magyarországon is elérhető a Jono Yogo révén! A frozen yogurt - mint a neve is mutatja - elsősorban joghurtból készült különleges fagylalt. A joghurtnak köszönhetően a fagylaltnál sokkal kevesebb zsírt, szénhidrátot és kalóriát tartalmaz. Natúr változatát a laktóz érzékenyek is fogyaszthatják, mert a benne található mikroorganizmusok a tejcukrot lebontják. A jogurtnak rendkívül sok kedvező élettani hatását ismerjük, az emésztés segítésén keresztül a bélflórák rendben tartásáig bezárólag. Erősíti az immunrendszert, méregtelenít, emellett B és C vitamint, kálciumot, foszfort, és ásványi sókat is tartalmaz. Ezért is nevezik az ázsiai nomád népek gyógyító italnak a joghurtot. És a felsorolt jótékony hatások mellet a frozen yogurt élvezeti értéke is kimagasló! A Jono Yogoban számtalan és különleges ízben lehet válogatni, az önkiszolgálás nyújtotta szabadsággal. Ezt a különleges fagylaltot magyar tejtermékekből készítik!

Mi az a Jono Yogo? A Jono Yogo Magyarország első önkiszolgáló frozen yogurt bár hálózata. Egy olyan hely, ahol a család minden tagja maga állíthatja össze a kedvenc édességét. Mosolygós személyzettel, gyerekbarát környezetben várunk Titeket! Egy időben 12-16 eredeti jogurt-ízből lehet választani, amit még ennél is többféle ízletes toppinggal lehet teljessé tenni. A Jono Yogo frozen yogurtok csak a legjobb alapanyagokból készülhetnek, a toppingok pedig a csokireszeléktől a gumicukron át a friss gyümölcsig a legínyencebb családtagok elvárásainak is megfelelnek. Ízeiket folyamatosan fejlesztik és cserélik, így mindig lesz miért visszatérni a Jono Yogoba!

A Jono Yogo már 4 üzlettel rendelkezik Budapesten, melyek mind a frekventált bevásárló központokban találhatóak, az Árkádban, az Alle-ben, a WestEnd-ben, a Mammut-ban. Ezek közül az Árkád kivételével, mindegyik vasárnap is nyitva van.

A Jono Yogo franchise rendszerben működik, és fejleszti hálózatát. Amennyiben szeretne csatlakozni és további információkat kapni, vegye fel a kapcsolatot a cég franchise képviselőjével.

Név: Gallus Miklós, E-mail: info@jonoyogo.hu, tel.: +36-30/955-9665vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.