Hírek, aktualitások

dátum 2016-03-10 idő 10:18

Tacontento - latin ritmus, mexikói ízek

Franchise partnereit keresi hazánkban a Tacontento, mexikói ételeket kínáló latin-amerikai étterem hálózat. A Tacontento étterem hálózatot - mint azt korábbi cikkünkben is írtuk - Guatemalában alapították, autentikus ételeinek és fiatalos, modern arculatának köszönhetően kategóriájában az egyik legsikeresebb latin-amerikai étterem hálózattá vált..
 

A hálózat terjeszkedését tekintve eddig Dél Amerikára összpontosított. Viszont az idő elérkezett, hogy nyissanak, szó szerint, hiszen Európában is terjeszkednének.
 
A Tacontento egyedülálló koncepció, amely hálózati jellege ellenére a betérő vendég számára autentikus mexikói taqueteriák (taco éttermek) hangulatát idézi. Az étlapon szereplő ételek receptjeit, elkészítési módját olyan módon alakították ki, hogy azt a hálózathoz tartozó éttermek a világ minden részén könnyedén követhessék.

A Tacontento étteremhálózat forgalamzta ételek  főként a „taco-ra” specializálódnak, viszont kínálatában mellette más mexikói ételek (burrito, nacho), valamint saláták, levesek, és limonádék is megtalálhatóak. 

Bárki, aki ilyen éttermet szeretne üzemeltetni élelmiszeripari tapasztalattal kell rendelkezzen, valamint emellett alapvető elvárás, hogy a franchise átvevőként vegyen részt az étterem napi üzemeltetésben. Az étterem megnyitása történhet saját, vagy bérelt üzlethelységben egyaránt. Átlagosan egy étterem üzemeltetését 10 fő alkalmazott látja el. Az éttermeknek szigorúan a kivitelezési kézikönyv alapján kell elkészülniük. 
 
A hálózat központjának több mint 10 éves tapasztalata alapján elmondható, hogy Dél-Amerikában a legkisebb alapterületű étterem havi 20.000 USD, míg a legnagyobb prémium kategóriájú Tacontento éttermek havonta 200.000 USD forgalommal üzemelnek.
Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről keresse a Dakexpo Kft. irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon. 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.