Hírek, aktualitások

dátum 2016-03-10 idő 10:18

Tacontento - latin ritmus, mexikói ízek

Franchise partnereit keresi hazánkban a Tacontento, mexikói ételeket kínáló latin-amerikai étterem hálózat. A Tacontento étterem hálózatot - mint azt korábbi cikkünkben is írtuk - Guatemalában alapították, autentikus ételeinek és fiatalos, modern arculatának köszönhetően kategóriájában az egyik legsikeresebb latin-amerikai étterem hálózattá vált..
 

A hálózat terjeszkedését tekintve eddig Dél Amerikára összpontosított. Viszont az idő elérkezett, hogy nyissanak, szó szerint, hiszen Európában is terjeszkednének.
 
A Tacontento egyedülálló koncepció, amely hálózati jellege ellenére a betérő vendég számára autentikus mexikói taqueteriák (taco éttermek) hangulatát idézi. Az étlapon szereplő ételek receptjeit, elkészítési módját olyan módon alakították ki, hogy azt a hálózathoz tartozó éttermek a világ minden részén könnyedén követhessék.

A Tacontento étteremhálózat forgalamzta ételek  főként a „taco-ra” specializálódnak, viszont kínálatában mellette más mexikói ételek (burrito, nacho), valamint saláták, levesek, és limonádék is megtalálhatóak. 

Bárki, aki ilyen éttermet szeretne üzemeltetni élelmiszeripari tapasztalattal kell rendelkezzen, valamint emellett alapvető elvárás, hogy a franchise átvevőként vegyen részt az étterem napi üzemeltetésben. Az étterem megnyitása történhet saját, vagy bérelt üzlethelységben egyaránt. Átlagosan egy étterem üzemeltetését 10 fő alkalmazott látja el. Az éttermeknek szigorúan a kivitelezési kézikönyv alapján kell elkészülniük. 
 
A hálózat központjának több mint 10 éves tapasztalata alapján elmondható, hogy Dél-Amerikában a legkisebb alapterületű étterem havi 20.000 USD, míg a legnagyobb prémium kategóriájú Tacontento éttermek havonta 200.000 USD forgalommal üzemelnek.
Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről keresse a Dakexpo Kft. irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon. 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.