Hírek, aktualitások

dátum 2015-08-18 idő 09:37

Tanító néniket alkalmaz a Tesco

A Tesco üzleteiben a tanszercsomagok összeállítását ebben az évben ismét bevásárlólista segíti, az 50 legforgalmasabb áruházban pedig tanár nénik adnak tanácsokat a füzetek, tollak, táskák és egyéb taneszközök kiválasztásához, egészen a tanév kezdetéig. A tavaly sikeresen bevezetett programra az idén is nagy az érdeklődés, ezért a tanító nénik most hosszabb ideig állnak a vásárlók segítségére. Tavaly 4.000 órában segítettek a vásárlóknak a megfelelő taneszközök kiválasztásában, az idén pedig 6.000-re emelte az óraszámot az áruházlánc. 
A Tesco sajtóosztályának tájékoztatása szerint ebben a hónapban hétről hétre nő a tanszert vásárlók száma, s az utolsó héten tetőzik. Az egyetemisták viszont ráérősek, csak szeptemberben vásárolják meg a tanulmányaikhoz szükséges eszközöket. Ugyanakkor megfigyelhető, hogy az iskolaszerek forgalma időjárásfüggő is, hiszen nyárias, meleg idő esetén kevésbé gondolnak a diákok és a szülők az iskolakezdésre, míg a borúsabb napokon már megkezdik a készülődést. 
 
Iskolakezdés
 
A tanító nénik augusztus 22-ig csütörtökön, pénteken és szombaton, augusztus 24-től pedig minden nap segítik a vásárlást országszerte.
 
Forrás: Tesco/metropol.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.