Hírek, aktualitások

dátum 2013-03-01 idő 09:24

Tavasszal Dollhouse Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bajnokság

 

2013. április 28-án hagyományainkhoz híven ismét megszervezzük a nagy népszerűségnek örvendő Dollhouse Amatőr Bajnokságot, mely idén légtorna kategóriával is bővül. - olvasható a dollhouse.hu oldalon. A nagy érdeklődésre való tekintettel a verseny helyszíne a Kőbányai Szabadidő Központ impozáns színházterme lesz, mely férőhelyek számában a rúdtánc stúdiónknál jóval nagyobb szabadságot enged meg.
 
Az idei rendezvény nemcsak a kategóriák bővítése és a helyszín miatt lesz különleges, hanem egyben otthont ad egy nemzetközi kapcsolódású versenynek is, a Hungarian Pole Sport Championship-nek, azaz a Magyar Rúdsport Bajnokságnak. A magyar bajnokság első három helyezettje egyben kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra is. Mindenkire számítanak, aki szívesen összeállít egy kis koreográfiát, és elég merész ahhoz, hogy megmutassa produkcióját a rúdon, vagy a kedvenc légtornász eszközén.
 

Mi az a rúdfitnesz?

Ma már a rúdfitnesz a testedzés elismert formája, amit aerob és anaerob edzésként is végeznek lelkes követői. Elismert tréneri képzések léteznek a műfajban, pl. A Dollhouse Táncstúdió kínálatában is. Aki ezt választja edzésforma gyanánt, szintenként léphet csak feljebb tudásában, hiszen minél magasabb szintre jutunk, annál nagyobb fizikai erőre és rugalmasságra van szükség az egyes, egyre nehezebb, komplexebb gyakorlatok végrehajtásához.

A franchise iskolák azonban nem csak a rúd köré épülnek, hanem a nőies vonalat is képviselik. A Dollhouse Boudoir létrehozásával az volt a cél, hogy egy olyan titkos helyet alkossunk, ahol a nők a hétköznapok monotonitásából kiszakadva Önmaguk lehetnek.

Egy hely, ami csak a Nőkről szól, ahogy belépnek… csak az a fontos, hogy igazán jól érezzék magukat, kikapcsoljanak, dolgozzanak az önbizalmukon, nőies külsejükön és belsejükön egyaránt. A hely, ahol minden nőiességet és érzékiséget érintő kérdésre választ kaphatnak, ahol igazi Királynőnek érezhetik magukat.

Forrás: Dollhouse

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Maguro Sushi bár nyitott a Westend ételudvarán
dátum 2014-07-30 idő 13:07

Maguro Sushi by Nordsee étterem nyitott júliusban a Westend bevásárlóközpontban.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Bezárattak négy McDonald's éttermet Moszkvában
dátum 2014-08-22 idő 10:17

Az orosz szakhatóság szerdán bezáratott Moszkvában négy McDonald's éttermet.

Franchise partnerét keresi hazánkban a Mortimer English Club
dátum 2014-08-22 idő 09:55

Mester franchise partnert keres Magyarországon a Mortimer English Club.

Franchise partnereit keresi hazánkban a Tacontento étterem hálózat
dátum 2014-08-22 idő 09:22

A Tacontento étteremhálózat által kínált ételek kimondottan mexikói íz világra, ezen belül is a „taco-ra” specializálódnak.

Partnereit keresi hazánkban az Attirance kozmetikai franchise hálózat
dátum 2014-08-21 idő 10:15

Az Attirance természetes kozmetikumok nagy múltú lettországi gyártója.

Tizedik alkalommal is megrendezésre került a Vianni anyósfesztivál
dátum 2014-08-21 idő 09:53

Nagy érdeklődés övezte 2014. augusztus 16-án a X. Nemzetközi Anyósfesztivált.