Hírek, aktualitások

dátum 2013-03-01 idő 09:24

Tavasszal Dollhouse Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bajnokság

 

2013. április 28-án hagyományainkhoz híven ismét megszervezzük a nagy népszerűségnek örvendő Dollhouse Amatőr Bajnokságot, mely idén légtorna kategóriával is bővül. - olvasható a dollhouse.hu oldalon. A nagy érdeklődésre való tekintettel a verseny helyszíne a Kőbányai Szabadidő Központ impozáns színházterme lesz, mely férőhelyek számában a rúdtánc stúdiónknál jóval nagyobb szabadságot enged meg.
 
Az idei rendezvény nemcsak a kategóriák bővítése és a helyszín miatt lesz különleges, hanem egyben otthont ad egy nemzetközi kapcsolódású versenynek is, a Hungarian Pole Sport Championship-nek, azaz a Magyar Rúdsport Bajnokságnak. A magyar bajnokság első három helyezettje egyben kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra is. Mindenkire számítanak, aki szívesen összeállít egy kis koreográfiát, és elég merész ahhoz, hogy megmutassa produkcióját a rúdon, vagy a kedvenc légtornász eszközén.
 

Mi az a rúdfitnesz?

Ma már a rúdfitnesz a testedzés elismert formája, amit aerob és anaerob edzésként is végeznek lelkes követői. Elismert tréneri képzések léteznek a műfajban, pl. A Dollhouse Táncstúdió kínálatában is. Aki ezt választja edzésforma gyanánt, szintenként léphet csak feljebb tudásában, hiszen minél magasabb szintre jutunk, annál nagyobb fizikai erőre és rugalmasságra van szükség az egyes, egyre nehezebb, komplexebb gyakorlatok végrehajtásához.

A franchise iskolák azonban nem csak a rúd köré épülnek, hanem a nőies vonalat is képviselik. A Dollhouse Boudoir létrehozásával az volt a cél, hogy egy olyan titkos helyet alkossunk, ahol a nők a hétköznapok monotonitásából kiszakadva Önmaguk lehetnek.

Egy hely, ami csak a Nőkről szól, ahogy belépnek… csak az a fontos, hogy igazán jól érezzék magukat, kikapcsoljanak, dolgozzanak az önbizalmukon, nőies külsejükön és belsejükön egyaránt. A hely, ahol minden nőiességet és érzékiséget érintő kérdésre választ kaphatnak, ahol igazi Királynőnek érezhetik magukat.

Forrás: Dollhouse

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A Matrackuckó hálózat gondoskodik az MVM dolgozóinak pihenéséről
dátum 2015-03-09 idő 09:21

A Matrackuckó Franchise hálózat MVM (Magyar Villamos Művek) Zrt. Partnerkártya Elfogadóhely lett.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Így működik a sikeres franchise
dátum 2015-03-27 idő 10:58

Újabbnál újabb sikersztorik, rohamosan bővülő hálózatok hívják fel az üzleti szektor figyelmét a franchise-ra mint követni érdemes üzleti modellre.

Budapesten forgatott reklámfilmet a Taco Bell (videó)
dátum 2015-03-27 idő 09:48

Budapesten forgatott reklámfilmet a Taco Bell, ami egy tex-mex ételeket forgalmazó gyorsétteremlánc. - olvasható a player.hu oldalon.

Elektro Outlet név alatt új műszaki lánc indul
dátum 2015-03-26 idő 11:46

Jövőre a környező országokat is megcélozza a magyarországi műszaki outlet franchise hálózat kiépítésére készülő Electric World Hungary.

Nagy érdeklődés övezte a Magyar Franchise Szövetség március 25-i klubdélutánját
dátum 2015-03-26 idő 11:26

A Magyar Franchise Szövetség (MFSZ) idén első alkalommal március 25-én rendezte meg hagyományos klubdélutánját.

Új értékesítési vezetőt nevezett ki a SPAR
dátum 2015-03-25 idő 10:29

Szalay Zsoltot nevezték ki az INTERSPAR hipermarketekért felelős értékesítési vezetővé a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.-nél.