Hírek, aktualitások

dátum 2013-03-01 idő 09:24

Tavasszal Dollhouse Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bajnokság

 

2013. április 28-án hagyományainkhoz híven ismét megszervezzük a nagy népszerűségnek örvendő Dollhouse Amatőr Bajnokságot, mely idén légtorna kategóriával is bővül. - olvasható a dollhouse.hu oldalon. A nagy érdeklődésre való tekintettel a verseny helyszíne a Kőbányai Szabadidő Központ impozáns színházterme lesz, mely férőhelyek számában a rúdtánc stúdiónknál jóval nagyobb szabadságot enged meg.
 
Az idei rendezvény nemcsak a kategóriák bővítése és a helyszín miatt lesz különleges, hanem egyben otthont ad egy nemzetközi kapcsolódású versenynek is, a Hungarian Pole Sport Championship-nek, azaz a Magyar Rúdsport Bajnokságnak. A magyar bajnokság első három helyezettje egyben kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra is. Mindenkire számítanak, aki szívesen összeállít egy kis koreográfiát, és elég merész ahhoz, hogy megmutassa produkcióját a rúdon, vagy a kedvenc légtornász eszközén.
 

Mi az a rúdfitnesz?

Ma már a rúdfitnesz a testedzés elismert formája, amit aerob és anaerob edzésként is végeznek lelkes követői. Elismert tréneri képzések léteznek a műfajban, pl. A Dollhouse Táncstúdió kínálatában is. Aki ezt választja edzésforma gyanánt, szintenként léphet csak feljebb tudásában, hiszen minél magasabb szintre jutunk, annál nagyobb fizikai erőre és rugalmasságra van szükség az egyes, egyre nehezebb, komplexebb gyakorlatok végrehajtásához.

A franchise iskolák azonban nem csak a rúd köré épülnek, hanem a nőies vonalat is képviselik. A Dollhouse Boudoir létrehozásával az volt a cél, hogy egy olyan titkos helyet alkossunk, ahol a nők a hétköznapok monotonitásából kiszakadva Önmaguk lehetnek.

Egy hely, ami csak a Nőkről szól, ahogy belépnek… csak az a fontos, hogy igazán jól érezzék magukat, kikapcsoljanak, dolgozzanak az önbizalmukon, nőies külsejükön és belsejükön egyaránt. A hely, ahol minden nőiességet és érzékiséget érintő kérdésre választ kaphatnak, ahol igazi Királynőnek érezhetik magukat.

Forrás: Dollhouse

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Idén is megválasztották az USA 10 legjobb gyorséttermét
dátum 2014-09-10 idő 10:45

Rossz hír a gyorséttermi ételeket kedvelők számára, hogy a legjobbnak választott éttermek közül egyik sincs jelen hazánkban.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Október elején újabb egységet nyit a BioHair
dátum 2014-09-17 idő 10:06

Ezúttal a fővárosban, a Duna Plaza bevásárlóközpontban nyílik újabb BioHair hajvágószalon.

Norbi többet szeretne elérni, mint a rubikkocka
dátum 2014-09-17 idő 09:30

Norbi szerint a most szerzett pénz nélkül is növekednének, csak nem olyan gyorsan. Tulajdonképpen a tőzsdére is csak azért volt szükség, hogy Agassit megszerezzék. (nol.hu összeállítás)

A Praktiker új régiókat keres a mini barkácsáruházaknak
dátum 2014-09-17 idő 09:27

Letelt a mini-barkácsáruház koncepcióra vonatkozó 2 éves tesztidőszak. A kiértékelés eredménye, hogy a koncepció más régióban működőképesebb.

A Dunkin Donuts a Brazíliába való visszatérés küszöbén áll
dátum 2014-09-16 idő 09:34

A vállalat 150 üzlet nyitását tervezi a világ vezető kávétermelő országában.

Ahol a betérő vásárlók szabadok és önmaguk lehetnek
dátum 2014-09-16 idő 09:32

Megújult az Országalma Gyógyszertár Székesfehérvár belvárosában (BENU).