Hírek, aktualitások

dátum 2013-03-01 idő 09:24

Tavasszal Dollhouse Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bajnokság

 

2013. április 28-án hagyományainkhoz híven ismét megszervezzük a nagy népszerűségnek örvendő Dollhouse Amatőr Bajnokságot, mely idén légtorna kategóriával is bővül. - olvasható a dollhouse.hu oldalon. A nagy érdeklődésre való tekintettel a verseny helyszíne a Kőbányai Szabadidő Központ impozáns színházterme lesz, mely férőhelyek számában a rúdtánc stúdiónknál jóval nagyobb szabadságot enged meg.
 
Az idei rendezvény nemcsak a kategóriák bővítése és a helyszín miatt lesz különleges, hanem egyben otthont ad egy nemzetközi kapcsolódású versenynek is, a Hungarian Pole Sport Championship-nek, azaz a Magyar Rúdsport Bajnokságnak. A magyar bajnokság első három helyezettje egyben kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra is. Mindenkire számítanak, aki szívesen összeállít egy kis koreográfiát, és elég merész ahhoz, hogy megmutassa produkcióját a rúdon, vagy a kedvenc légtornász eszközén.
 

Mi az a rúdfitnesz?

Ma már a rúdfitnesz a testedzés elismert formája, amit aerob és anaerob edzésként is végeznek lelkes követői. Elismert tréneri képzések léteznek a műfajban, pl. A Dollhouse Táncstúdió kínálatában is. Aki ezt választja edzésforma gyanánt, szintenként léphet csak feljebb tudásában, hiszen minél magasabb szintre jutunk, annál nagyobb fizikai erőre és rugalmasságra van szükség az egyes, egyre nehezebb, komplexebb gyakorlatok végrehajtásához.

A franchise iskolák azonban nem csak a rúd köré épülnek, hanem a nőies vonalat is képviselik. A Dollhouse Boudoir létrehozásával az volt a cél, hogy egy olyan titkos helyet alkossunk, ahol a nők a hétköznapok monotonitásából kiszakadva Önmaguk lehetnek.

Egy hely, ami csak a Nőkről szól, ahogy belépnek… csak az a fontos, hogy igazán jól érezzék magukat, kikapcsoljanak, dolgozzanak az önbizalmukon, nőies külsejükön és belsejükön egyaránt. A hely, ahol minden nőiességet és érzékiséget érintő kérdésre választ kaphatnak, ahol igazi Királynőnek érezhetik magukat.

Forrás: Dollhouse

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Nyissa meg saját Matrackuckó szaküzletét
dátum 2015-11-20 idő 09:15

Egzisztenciára, biztos megélhetésre, vágyik? Csatlakozzon a Matrackuckó szaküzlet hálózathoz!Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Már 45 OMV kúton üzemel Spar Express
dátum 2015-11-27 idő 10:22

Az elmúlt két hónapban további hat városban újultak meg az OMV shopok, melynek keretén belül Spar express üzletek kerültek kialakításra.

Mától a magyarok is rendelhetnek Bacon Clubhouse szendvicset
dátum 2015-11-27 idő 09:27

Mától érhető el a McDonald's új szendvicse a gyorséttermek állandó kínálatában. A bevezetést reklámfilmmel és a Nyugati téri egységben kialakított bisztrósarokkal ünnepli a cég.

A napokban megkezdődik a karácsonyi roham
dátum 2015-11-26 idő 12:31

Az elkövetkező napokban megkezdődik a nagy karácsonyi vásárlási láz, a legtöbb hipermarket most használja fel vasárnapi nyitvatartását.

LUKOIL kutakon nyit a Spar - Budapesten mától elérhető
dátum 2015-11-26 idő 12:03

Budapesten a Bartók Béla úton található LUKOIL kúton már elérhetőek a Spar szupermarketből ismerős termékek a megszokott árakon.

Lemondott Baldauf László CBA elnök
dátum 2015-11-26 idő 11:25

Lemondott a CBA elnöke, helyét Lázár Vilmos veszi át. A hat országra kiterjedő kereskedelmi lánc új elnöke 2016. január 1-től tölti be pozícióját