Hírek, aktualitások

dátum 2013-03-01 idő 09:24

Tavasszal Dollhouse Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bajnokság

 

2013. április 28-án hagyományainkhoz híven ismét megszervezzük a nagy népszerűségnek örvendő Dollhouse Amatőr Bajnokságot, mely idén légtorna kategóriával is bővül. - olvasható a dollhouse.hu oldalon. A nagy érdeklődésre való tekintettel a verseny helyszíne a Kőbányai Szabadidő Központ impozáns színházterme lesz, mely férőhelyek számában a rúdtánc stúdiónknál jóval nagyobb szabadságot enged meg.
 
Az idei rendezvény nemcsak a kategóriák bővítése és a helyszín miatt lesz különleges, hanem egyben otthont ad egy nemzetközi kapcsolódású versenynek is, a Hungarian Pole Sport Championship-nek, azaz a Magyar Rúdsport Bajnokságnak. A magyar bajnokság első három helyezettje egyben kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra is. Mindenkire számítanak, aki szívesen összeállít egy kis koreográfiát, és elég merész ahhoz, hogy megmutassa produkcióját a rúdon, vagy a kedvenc légtornász eszközén.
 

Mi az a rúdfitnesz?

Ma már a rúdfitnesz a testedzés elismert formája, amit aerob és anaerob edzésként is végeznek lelkes követői. Elismert tréneri képzések léteznek a műfajban, pl. A Dollhouse Táncstúdió kínálatában is. Aki ezt választja edzésforma gyanánt, szintenként léphet csak feljebb tudásában, hiszen minél magasabb szintre jutunk, annál nagyobb fizikai erőre és rugalmasságra van szükség az egyes, egyre nehezebb, komplexebb gyakorlatok végrehajtásához.

A franchise iskolák azonban nem csak a rúd köré épülnek, hanem a nőies vonalat is képviselik. A Dollhouse Boudoir létrehozásával az volt a cél, hogy egy olyan titkos helyet alkossunk, ahol a nők a hétköznapok monotonitásából kiszakadva Önmaguk lehetnek.

Egy hely, ami csak a Nőkről szól, ahogy belépnek… csak az a fontos, hogy igazán jól érezzék magukat, kikapcsoljanak, dolgozzanak az önbizalmukon, nőies külsejükön és belsejükön egyaránt. A hely, ahol minden nőiességet és érzékiséget érintő kérdésre választ kaphatnak, ahol igazi Királynőnek érezhetik magukat.

Forrás: Dollhouse

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise rendszerben terjeszkedik hazánk első zöldség-gyümölcs franchise hálózata
dátum 2016-02-09 idő 09:55

Vitamin Szalon® hálózat küldetése a hazai kertészek által, a jó gazda gondosságával megtermelt, megbízható forrásból származó kiváló minőségű zöldségek, gyümölcsök hálózati szintű forgalmazása hazánkban.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Biztos üzlet az angol nyelvoktatás - különleges lehetőséget kínál a DynEd!
dátum 2016-02-09 idő 10:26

Hazánkban is elérhetővé vált a világ vezető angol nyelvoktató szoftvere és a hozzá kapcsolódó módszertan.

Franchise rendszerben terjeszkedik hazánk első zöldség-gyümölcs franchise hálózata
dátum 2016-02-09 idő 09:55

Vitamin Szalon® hálózat küldetése a hazai kertészek által, a jó gazda gondosságával megtermelt, megbízható forrásból származó kiváló minőségű zöldségek, gyümölcsök hálózati szintű forgalmazása hazánkban.

Őszintén a sikerről - interjú az Év Fiatal Franchise Átvevőivel
dátum 2016-02-09 idő 09:43

A Magyar Franchise Szövetség az év franchise vállalkozója díjat idén a Borháló kereskedés sashalmi boltjának ítélte.

Mexikói étteremlánc keresi partnereit hazánkban
dátum 2016-02-08 idő 10:10

Egy mexikói ételeket forgalmazó, guatemalai franchise hálózat érdeklődik a hazai piac iránt.

Kiderült, mikor nyit a legújabb magyar IKEA
dátum 2016-02-08 idő 09:22

2017 tavaszán várható a legújabb magyar IKEA átadása.