Hírek, aktualitások

dátum 2013-03-01 idő 09:24

Tavasszal Dollhouse Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bajnokság

 

2013. április 28-án hagyományainkhoz híven ismét megszervezzük a nagy népszerűségnek örvendő Dollhouse Amatőr Bajnokságot, mely idén légtorna kategóriával is bővül. - olvasható a dollhouse.hu oldalon. A nagy érdeklődésre való tekintettel a verseny helyszíne a Kőbányai Szabadidő Központ impozáns színházterme lesz, mely férőhelyek számában a rúdtánc stúdiónknál jóval nagyobb szabadságot enged meg.
 
Az idei rendezvény nemcsak a kategóriák bővítése és a helyszín miatt lesz különleges, hanem egyben otthont ad egy nemzetközi kapcsolódású versenynek is, a Hungarian Pole Sport Championship-nek, azaz a Magyar Rúdsport Bajnokságnak. A magyar bajnokság első három helyezettje egyben kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra is. Mindenkire számítanak, aki szívesen összeállít egy kis koreográfiát, és elég merész ahhoz, hogy megmutassa produkcióját a rúdon, vagy a kedvenc légtornász eszközén.
 

Mi az a rúdfitnesz?

Ma már a rúdfitnesz a testedzés elismert formája, amit aerob és anaerob edzésként is végeznek lelkes követői. Elismert tréneri képzések léteznek a műfajban, pl. A Dollhouse Táncstúdió kínálatában is. Aki ezt választja edzésforma gyanánt, szintenként léphet csak feljebb tudásában, hiszen minél magasabb szintre jutunk, annál nagyobb fizikai erőre és rugalmasságra van szükség az egyes, egyre nehezebb, komplexebb gyakorlatok végrehajtásához.

A franchise iskolák azonban nem csak a rúd köré épülnek, hanem a nőies vonalat is képviselik. A Dollhouse Boudoir létrehozásával az volt a cél, hogy egy olyan titkos helyet alkossunk, ahol a nők a hétköznapok monotonitásából kiszakadva Önmaguk lehetnek.

Egy hely, ami csak a Nőkről szól, ahogy belépnek… csak az a fontos, hogy igazán jól érezzék magukat, kikapcsoljanak, dolgozzanak az önbizalmukon, nőies külsejükön és belsejükön egyaránt. A hely, ahol minden nőiességet és érzékiséget érintő kérdésre választ kaphatnak, ahol igazi Királynőnek érezhetik magukat.

Forrás: Dollhouse

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Vegyen részt látogatóként Európa legnagyobb franchise kiállításán
dátum 2015-02-25 idő 10:42

Még mindig nem késő regisztrálnia a Párizsi Franchise Expora.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

A főnök nyert egy Corvette-et és egy Rolexet, de odaadta a dolgozóknak
dátum 2015-03-02 idő 11:04

Az egyik Burger King-vezető eladta az értékes autót és az órát is, hozzápakolt még a saját pénzéből, és jutalomként szétosztotta a munkatársai között.

A Déli pályaudvarnál vasárnap is nyitva lesz a CBA
dátum 2015-03-02 idő 10:41

Hatalmasat kaszálhat a Déli pályaudvarnál lévő CBA a vasárnapi boltzáron, a törvény ugyanis rá nem vonatkozik.

Magyar startup kozmetikai fogfehérítésre épít franchise hálózatot Európában
dátum 2015-02-27 idő 09:31

A magyar Smile Partner Zrt. kozmetikai fogfehérítő franchise hálózat kiépítésébe kezdett Európában - tájékoztatta Farkas Norbert, a zrt. vezérigazgató-helyettese az MTI-t.

A világ legnagyobb franchise eseményeinek idén Las Vegas nyújtott otthont
dátum 2015-02-27 idő 09:30

A Nemzetközi Franchise Szövetség 55. kongresszusának mottója, “ Kapcsolat, innováció, és fejlődés” volt.

SPAR express nyílt a Szigetszentmiklós melletti OMV-töltőállomáson
dátum 2015-02-26 idő 10:19

Újabb OMV-töltőállomáson nyílt SPAR express, amely könnyen megközelíthető helyen, éjjel-nappal várja a vásárlókat a SPAR-nál megszokott termékek széles választékával és kedvező árakkal.