Hírek, aktualitások

dátum 2013-03-01 idő 09:24

Tavasszal Dollhouse Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bajnokság

 

2013. április 28-án hagyományainkhoz híven ismét megszervezzük a nagy népszerűségnek örvendő Dollhouse Amatőr Bajnokságot, mely idén légtorna kategóriával is bővül. - olvasható a dollhouse.hu oldalon. A nagy érdeklődésre való tekintettel a verseny helyszíne a Kőbányai Szabadidő Központ impozáns színházterme lesz, mely férőhelyek számában a rúdtánc stúdiónknál jóval nagyobb szabadságot enged meg.
 
Az idei rendezvény nemcsak a kategóriák bővítése és a helyszín miatt lesz különleges, hanem egyben otthont ad egy nemzetközi kapcsolódású versenynek is, a Hungarian Pole Sport Championship-nek, azaz a Magyar Rúdsport Bajnokságnak. A magyar bajnokság első három helyezettje egyben kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra is. Mindenkire számítanak, aki szívesen összeállít egy kis koreográfiát, és elég merész ahhoz, hogy megmutassa produkcióját a rúdon, vagy a kedvenc légtornász eszközén.
 

Mi az a rúdfitnesz?

Ma már a rúdfitnesz a testedzés elismert formája, amit aerob és anaerob edzésként is végeznek lelkes követői. Elismert tréneri képzések léteznek a műfajban, pl. A Dollhouse Táncstúdió kínálatában is. Aki ezt választja edzésforma gyanánt, szintenként léphet csak feljebb tudásában, hiszen minél magasabb szintre jutunk, annál nagyobb fizikai erőre és rugalmasságra van szükség az egyes, egyre nehezebb, komplexebb gyakorlatok végrehajtásához.

A franchise iskolák azonban nem csak a rúd köré épülnek, hanem a nőies vonalat is képviselik. A Dollhouse Boudoir létrehozásával az volt a cél, hogy egy olyan titkos helyet alkossunk, ahol a nők a hétköznapok monotonitásából kiszakadva Önmaguk lehetnek.

Egy hely, ami csak a Nőkről szól, ahogy belépnek… csak az a fontos, hogy igazán jól érezzék magukat, kikapcsoljanak, dolgozzanak az önbizalmukon, nőies külsejükön és belsejükön egyaránt. A hely, ahol minden nőiességet és érzékiséget érintő kérdésre választ kaphatnak, ahol igazi Királynőnek érezhetik magukat.

Forrás: Dollhouse

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Partnereket keres az olasz ruházati márka
dátum 2016-06-02 idő 09:30

Budapesten és vidéki városokban keresi franchise partnereit a 7Camicie.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Uruguayi franchise hálózat partnereit keresi hazánkban
dátum 2016-06-27 idő 10:00

A már Dél-Amerikában jól ismert Lolita divatmárka a minőségére, az értékre és a megjelenésre helyezi a hangsúlyt.

Kis késéssel, de tőzsdére megy a Duna House
dátum 2016-06-27 idő 09:31

A korábbi 2016. június 30-i határidő helyett 2016. december 31-ig hosszabbította meg a BÉT a Duna House részvényeinek tőzsdei bevezetési határidejét.

Öt pontban foglalta össze a CIB Bank vállalkozásfejlesztő javaslatait
dátum 2016-06-24 idő 09:59

A CIB Bank és a BellReasearch közös, reprezentatív kutatása alapján a magyar kisvállalatok közel egy negyede családi vállalkozásként működik, ahol sok esetben a vállalat vezetése és a család működése nem válik el. A CIB Bank szakértői 5 pontban állították össze javaslataikat.

Eladja saját részvényeit Wáberer György közúti fuvarozó cégében és visszavonul
dátum 2016-06-24 idő 09:40

A Mid Europa Partners magántőke-befektetési alap megállapodást írt alá arról, hogy a közúti fuvarozó vállalatban, a Waberer's International Nyrt.-ben meglévő 56,8 százalékos részesedését 97,1 százalékra növeli.

Kétszáz kiállító mutatkozik be a szeptemberi Orosz BUYBRAND Expon
dátum 2016-06-23 idő 11:50

Vegyen részt látogatóként, vagy akár kiállítóként az orosz BUYBRAND Expo franchise kiállításon.