Hírek, aktualitások

dátum 2013-03-01 idő 09:24

Tavasszal Dollhouse Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bajnokság

 

2013. április 28-án hagyományainkhoz híven ismét megszervezzük a nagy népszerűségnek örvendő Dollhouse Amatőr Bajnokságot, mely idén légtorna kategóriával is bővül. - olvasható a dollhouse.hu oldalon. A nagy érdeklődésre való tekintettel a verseny helyszíne a Kőbányai Szabadidő Központ impozáns színházterme lesz, mely férőhelyek számában a rúdtánc stúdiónknál jóval nagyobb szabadságot enged meg.
 
Az idei rendezvény nemcsak a kategóriák bővítése és a helyszín miatt lesz különleges, hanem egyben otthont ad egy nemzetközi kapcsolódású versenynek is, a Hungarian Pole Sport Championship-nek, azaz a Magyar Rúdsport Bajnokságnak. A magyar bajnokság első három helyezettje egyben kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra is. Mindenkire számítanak, aki szívesen összeállít egy kis koreográfiát, és elég merész ahhoz, hogy megmutassa produkcióját a rúdon, vagy a kedvenc légtornász eszközén.
 

Mi az a rúdfitnesz?

Ma már a rúdfitnesz a testedzés elismert formája, amit aerob és anaerob edzésként is végeznek lelkes követői. Elismert tréneri képzések léteznek a műfajban, pl. A Dollhouse Táncstúdió kínálatában is. Aki ezt választja edzésforma gyanánt, szintenként léphet csak feljebb tudásában, hiszen minél magasabb szintre jutunk, annál nagyobb fizikai erőre és rugalmasságra van szükség az egyes, egyre nehezebb, komplexebb gyakorlatok végrehajtásához.

A franchise iskolák azonban nem csak a rúd köré épülnek, hanem a nőies vonalat is képviselik. A Dollhouse Boudoir létrehozásával az volt a cél, hogy egy olyan titkos helyet alkossunk, ahol a nők a hétköznapok monotonitásából kiszakadva Önmaguk lehetnek.

Egy hely, ami csak a Nőkről szól, ahogy belépnek… csak az a fontos, hogy igazán jól érezzék magukat, kikapcsoljanak, dolgozzanak az önbizalmukon, nőies külsejükön és belsejükön egyaránt. A hely, ahol minden nőiességet és érzékiséget érintő kérdésre választ kaphatnak, ahol igazi Királynőnek érezhetik magukat.

Forrás: Dollhouse

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A DynEd jelentős szerződést kötött a kolumbiai kormánnyal
dátum 2016-04-12 idő 11:52

Kolumbiában több, mint 1,2 millió felnőtt tanuló angol nyelvtudásának szintjét ezentúl a DynEd Placement Test-jének segítségével fogják felmérni.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Olimpiai kampányt indít a COOP
dátum 2016-05-04 idő 10:41

A COOP immár 4. alkalommal indítja útjára szurkolói mozgalmát - "Küldjünk egy nagy hajrát Rióba!" címmel.

Brit étteremlánc franchise partnereket keres hazánkban
dátum 2016-05-04 idő 09:18

Angliai központú japán ételeket kínáló étteremlánc keresi franchise partnereit hazánkban.

Magyar franchise hálózatok is bemutatkoztak az első Bologna Franchise Expon
dátum 2016-05-03 idő 11:47

Első alkalommal került megrendezésre a Franchising Retail Expo Bolognaban, Olaszországban.

Partnereit keresi hazánk első zöldség-gyümölcs franchise hálózata
dátum 2016-05-03 idő 09:55

Vitamin Szalon® hálózat küldetése a hazai kertészek által, a jó gazda gondosságával megtermelt, megbízható forrásból származó kiváló minőségű zöldségek, gyümölcsök hálózati szintű forgalmazása hazánkban.

Tízmilliárdokba kerül a vállalkozásoknak a vasárnapi újranyitás
dátum 2016-05-02 idő 09:49

Több ezer munkavállaló felvételére és több tízmilliárd forint bérpótlék kifizetésére van szükség a kereskedelemben a vasárnapi újranyitás miatt.