Hírek, aktualitások

dátum 2013-03-01 idő 09:24

Tavasszal Dollhouse Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bajnokság

 

2013. április 28-án hagyományainkhoz híven ismét megszervezzük a nagy népszerűségnek örvendő Dollhouse Amatőr Bajnokságot, mely idén légtorna kategóriával is bővül. - olvasható a dollhouse.hu oldalon. A nagy érdeklődésre való tekintettel a verseny helyszíne a Kőbányai Szabadidő Központ impozáns színházterme lesz, mely férőhelyek számában a rúdtánc stúdiónknál jóval nagyobb szabadságot enged meg.
 
Az idei rendezvény nemcsak a kategóriák bővítése és a helyszín miatt lesz különleges, hanem egyben otthont ad egy nemzetközi kapcsolódású versenynek is, a Hungarian Pole Sport Championship-nek, azaz a Magyar Rúdsport Bajnokságnak. A magyar bajnokság első három helyezettje egyben kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra is. Mindenkire számítanak, aki szívesen összeállít egy kis koreográfiát, és elég merész ahhoz, hogy megmutassa produkcióját a rúdon, vagy a kedvenc légtornász eszközén.
 

Mi az a rúdfitnesz?

Ma már a rúdfitnesz a testedzés elismert formája, amit aerob és anaerob edzésként is végeznek lelkes követői. Elismert tréneri képzések léteznek a műfajban, pl. A Dollhouse Táncstúdió kínálatában is. Aki ezt választja edzésforma gyanánt, szintenként léphet csak feljebb tudásában, hiszen minél magasabb szintre jutunk, annál nagyobb fizikai erőre és rugalmasságra van szükség az egyes, egyre nehezebb, komplexebb gyakorlatok végrehajtásához.

A franchise iskolák azonban nem csak a rúd köré épülnek, hanem a nőies vonalat is képviselik. A Dollhouse Boudoir létrehozásával az volt a cél, hogy egy olyan titkos helyet alkossunk, ahol a nők a hétköznapok monotonitásából kiszakadva Önmaguk lehetnek.

Egy hely, ami csak a Nőkről szól, ahogy belépnek… csak az a fontos, hogy igazán jól érezzék magukat, kikapcsoljanak, dolgozzanak az önbizalmukon, nőies külsejükön és belsejükön egyaránt. A hely, ahol minden nőiességet és érzékiséget érintő kérdésre választ kaphatnak, ahol igazi Királynőnek érezhetik magukat.

Forrás: Dollhouse

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Új infotainment szolgáltatás a Hertz autókölcsönzőnél
dátum 2015-05-12 idő 13:57

A Hertz autókölcsönző új szolgáltatást vezetett be Magyarországon. Ügyfeleik a legújabb 4G mobil WiFi-t kérhetik autóbérléshez, ezáltal gyorsan és kényelmesen internetezhetnek utazás közben is, bármerre járnakLegolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

A Liget Borháló és a Vitamin Szalon Campona az Év Boltja 2015 verseny díjazottjai között
dátum 2015-05-27 idő 09:53

2015-ben először írta ki az Élelmiszer szaklap Az Év Boltja versenyt, melyre csaknem 90 színvonalas nevezés érkezett, és a több kategóriában kiválasztott nyertesek május 28-án Visegrádon vehetik át elismeréseiket

Meglepő és vevőbarát high-tech megoldás a Kentucky Fried Chicken (KFC) éttermeiben
dátum 2015-05-26 idő 16:47

Billentyűzettel ellátott okos tálcaalátétet (Tray Typer) használnak a Kentucky Fried Chicken (KFC) németországi éttermeiben, egy új promóciójuk keretében

Minőségi törzsvásárlói programra tér át az idén 20 éves Coop Üzletlánc
dátum 2015-05-22 idő 10:12

A törzsvásárlói program továbbfejlesztése és az informatikai rendszer megújítása jelenti a fő feladatot 2015-ben - hangzott el a társaság közgyűlésén.

Hosszú távra tervez Magyarországon a Metro
dátum 2015-05-22 idő 09:46

Nagy növekedési lehetőséget lát a kelet-közép-európai piacokban a Metro Group.

Gluténmentes dupla sajtburgerrel újít a McDonald s
dátum 2015-05-21 idő 09:12

A McDonald’s kifejezetten gluténérzékeny vendégei számára fejlesztett szendvicset vezetett be 11 hazai éttermében.