Hírek, aktualitások

dátum 2013-03-01 idő 09:24

Tavasszal Dollhouse Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bajnokság

 

2013. április 28-án hagyományainkhoz híven ismét megszervezzük a nagy népszerűségnek örvendő Dollhouse Amatőr Bajnokságot, mely idén légtorna kategóriával is bővül. - olvasható a dollhouse.hu oldalon. A nagy érdeklődésre való tekintettel a verseny helyszíne a Kőbányai Szabadidő Központ impozáns színházterme lesz, mely férőhelyek számában a rúdtánc stúdiónknál jóval nagyobb szabadságot enged meg.
 
Az idei rendezvény nemcsak a kategóriák bővítése és a helyszín miatt lesz különleges, hanem egyben otthont ad egy nemzetközi kapcsolódású versenynek is, a Hungarian Pole Sport Championship-nek, azaz a Magyar Rúdsport Bajnokságnak. A magyar bajnokság első három helyezettje egyben kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra is. Mindenkire számítanak, aki szívesen összeállít egy kis koreográfiát, és elég merész ahhoz, hogy megmutassa produkcióját a rúdon, vagy a kedvenc légtornász eszközén.
 

Mi az a rúdfitnesz?

Ma már a rúdfitnesz a testedzés elismert formája, amit aerob és anaerob edzésként is végeznek lelkes követői. Elismert tréneri képzések léteznek a műfajban, pl. A Dollhouse Táncstúdió kínálatában is. Aki ezt választja edzésforma gyanánt, szintenként léphet csak feljebb tudásában, hiszen minél magasabb szintre jutunk, annál nagyobb fizikai erőre és rugalmasságra van szükség az egyes, egyre nehezebb, komplexebb gyakorlatok végrehajtásához.

A franchise iskolák azonban nem csak a rúd köré épülnek, hanem a nőies vonalat is képviselik. A Dollhouse Boudoir létrehozásával az volt a cél, hogy egy olyan titkos helyet alkossunk, ahol a nők a hétköznapok monotonitásából kiszakadva Önmaguk lehetnek.

Egy hely, ami csak a Nőkről szól, ahogy belépnek… csak az a fontos, hogy igazán jól érezzék magukat, kikapcsoljanak, dolgozzanak az önbizalmukon, nőies külsejükön és belsejükön egyaránt. A hely, ahol minden nőiességet és érzékiséget érintő kérdésre választ kaphatnak, ahol igazi Királynőnek érezhetik magukat.

Forrás: Dollhouse

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise kiállítás körkép 2015
dátum 2015-01-06 idő 10:00

Az idei évben is világszerte számos neves franchise kiállítás kerül megrendezésre, amelyek kiváló lehetőséget biztosítanak a hazai hálózatok számára más kontinenseken, országban való bemutatkozásra.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Kovács Gábor (Stilianos Babauszoda) lett a 2014. Év Fiatal Franchise Átvevője
dátum 2015-01-30 idő 12:04

Január 22-én sor került a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálaestjére, amelyen hazánk legkiemelkedőbb franchise hálózatait-, és átvevőit díjazták.

Sixt: a turizmus élénkíti az autókölcsönzők piacát is
dátum 2015-01-30 idő 10:50

Pozitív eredménnyel zárta a tavalyi évet hazánkban a Sixt autókölcsönző.

Szezon előtti faiskolai vásár
dátum 2015-01-29 idő 14:18

Szezon előtti faiskolai vásár akár 30-70% kedvezménnyel az Oázisban!

Vezércsere a McDonald's-nál
dátum 2015-01-29 idő 14:13

Március elsejétől elköszönnek Don Thompsontól, a McDonald's Corporation vezérigazgatójától.

Visszavásárolja részvényeit Norbi?
dátum 2015-01-28 idő 09:50

Folyamatosan vásárolja vissza Schobert Norbert az általa elnökölt Norbi Update Lowcarb Nyrt. cég részvényeit. - írja a hvg.hu.