Hírek, aktualitások

dátum 2013-03-01 idő 09:24

Tavasszal Dollhouse Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bajnokság

 

2013. április 28-án hagyományainkhoz híven ismét megszervezzük a nagy népszerűségnek örvendő Dollhouse Amatőr Bajnokságot, mely idén légtorna kategóriával is bővül. - olvasható a dollhouse.hu oldalon. A nagy érdeklődésre való tekintettel a verseny helyszíne a Kőbányai Szabadidő Központ impozáns színházterme lesz, mely férőhelyek számában a rúdtánc stúdiónknál jóval nagyobb szabadságot enged meg.
 
Az idei rendezvény nemcsak a kategóriák bővítése és a helyszín miatt lesz különleges, hanem egyben otthont ad egy nemzetközi kapcsolódású versenynek is, a Hungarian Pole Sport Championship-nek, azaz a Magyar Rúdsport Bajnokságnak. A magyar bajnokság első három helyezettje egyben kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra is. Mindenkire számítanak, aki szívesen összeállít egy kis koreográfiát, és elég merész ahhoz, hogy megmutassa produkcióját a rúdon, vagy a kedvenc légtornász eszközén.
 

Mi az a rúdfitnesz?

Ma már a rúdfitnesz a testedzés elismert formája, amit aerob és anaerob edzésként is végeznek lelkes követői. Elismert tréneri képzések léteznek a műfajban, pl. A Dollhouse Táncstúdió kínálatában is. Aki ezt választja edzésforma gyanánt, szintenként léphet csak feljebb tudásában, hiszen minél magasabb szintre jutunk, annál nagyobb fizikai erőre és rugalmasságra van szükség az egyes, egyre nehezebb, komplexebb gyakorlatok végrehajtásához.

A franchise iskolák azonban nem csak a rúd köré épülnek, hanem a nőies vonalat is képviselik. A Dollhouse Boudoir létrehozásával az volt a cél, hogy egy olyan titkos helyet alkossunk, ahol a nők a hétköznapok monotonitásából kiszakadva Önmaguk lehetnek.

Egy hely, ami csak a Nőkről szól, ahogy belépnek… csak az a fontos, hogy igazán jól érezzék magukat, kikapcsoljanak, dolgozzanak az önbizalmukon, nőies külsejükön és belsejükön egyaránt. A hely, ahol minden nőiességet és érzékiséget érintő kérdésre választ kaphatnak, ahol igazi Királynőnek érezhetik magukat.

Forrás: Dollhouse

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise alapok oktató videó
dátum 2015-04-09 idő 17:25

A tudástárban a franchise rendszerekről és azok működéséről közlünk időről időre hasznos információkat. Legelső alkalommal dr. Mandel Katalin a Magyar Franchise Szövetség főtitkára vezeti be a hallgatóságot a francise alapjaiba.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

SPAR: 15 éves a SuperShop program
dátum 2015-04-17 idő 11:42

15 évvel ezelőtt, 2000. április 15-én indult el Magyarország legnagyobb törzsvásárlói programja, a SuperShop Program.

„Átlátható” lett a KFC
dátum 2015-04-17 idő 11:14

Min múlik egy étterem sikere? Főként a kitűnő recepteken, a séf tudásán és a hozzávalók frissességén, magas minőségén.

Hatvan éve nyitott meg az első McDonald's
dátum 2015-04-16 idő 09:05

1955. április 15-én, azaz 60 esztendeje, hogy megnyitotta első éttermét a cég, ezt pedig alighanem megünneplik néhány sajtburger menüvel a központban. – írja a blikk.hu.

Ötödik egységét nyitja a Duna House Pécsen
dátum 2015-04-15 idő 10:00

A Duna House hazánk egyik legnagyobb ingatlan hálózata.

Pro Urbe elismerésben részesült a CO-OP Star vezetője
dátum 2015-04-15 idő 09:09

Jászberény Városért – Pro Urbe érdemérmet vehetett át Dr. Rédei István a Város Napja alkalmából, április 2-án. A CO-OP Star Zrt. elnök-vezérigazgatójának település érdekében kifejtett eredményes tevékenységét.