Hírek, aktualitások

dátum 2013-03-01 idő 09:24

Tavasszal Dollhouse Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bajnokság

 

2013. április 28-án hagyományainkhoz híven ismét megszervezzük a nagy népszerűségnek örvendő Dollhouse Amatőr Bajnokságot, mely idén légtorna kategóriával is bővül. - olvasható a dollhouse.hu oldalon. A nagy érdeklődésre való tekintettel a verseny helyszíne a Kőbányai Szabadidő Központ impozáns színházterme lesz, mely férőhelyek számában a rúdtánc stúdiónknál jóval nagyobb szabadságot enged meg.
 
Az idei rendezvény nemcsak a kategóriák bővítése és a helyszín miatt lesz különleges, hanem egyben otthont ad egy nemzetközi kapcsolódású versenynek is, a Hungarian Pole Sport Championship-nek, azaz a Magyar Rúdsport Bajnokságnak. A magyar bajnokság első három helyezettje egyben kvalifikálja magát az Európa-bajnokságra is. Mindenkire számítanak, aki szívesen összeállít egy kis koreográfiát, és elég merész ahhoz, hogy megmutassa produkcióját a rúdon, vagy a kedvenc légtornász eszközén.
 

Mi az a rúdfitnesz?

Ma már a rúdfitnesz a testedzés elismert formája, amit aerob és anaerob edzésként is végeznek lelkes követői. Elismert tréneri képzések léteznek a műfajban, pl. A Dollhouse Táncstúdió kínálatában is. Aki ezt választja edzésforma gyanánt, szintenként léphet csak feljebb tudásában, hiszen minél magasabb szintre jutunk, annál nagyobb fizikai erőre és rugalmasságra van szükség az egyes, egyre nehezebb, komplexebb gyakorlatok végrehajtásához.

A franchise iskolák azonban nem csak a rúd köré épülnek, hanem a nőies vonalat is képviselik. A Dollhouse Boudoir létrehozásával az volt a cél, hogy egy olyan titkos helyet alkossunk, ahol a nők a hétköznapok monotonitásából kiszakadva Önmaguk lehetnek.

Egy hely, ami csak a Nőkről szól, ahogy belépnek… csak az a fontos, hogy igazán jól érezzék magukat, kikapcsoljanak, dolgozzanak az önbizalmukon, nőies külsejükön és belsejükön egyaránt. A hely, ahol minden nőiességet és érzékiséget érintő kérdésre választ kaphatnak, ahol igazi Királynőnek érezhetik magukat.

Forrás: Dollhouse

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A Westendben nyitott meg hazánk első Mucho Burrito étterme
dátum 2014-10-06 idő 09:21

A Mucho Burrito egy észak-amerikai alapítású franchise hálózat, amely kimondottan a mexikói konyha ízeit hivatott népszerűsíteni.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Bemutatkozási lehetőség franchise hálózatok számára a Horvát Franchise Kiállításon és Üzleti Fórumon
dátum 2014-10-31 idő 09:49

A Magyar Franchise Szövetség az eseményen díjmentes bemutatkozási lehetőséget biztosít minden olyan rendszergazda tagjának, amely érdeklődik a horvát piac iránt.

Mibe fektessünk most? Lehetőségek a hazai műtárgypiacon
dátum 2014-10-31 idő 09:34

A BÁV és a portfolio.hu online gazdasági újság közös rendezvénye, november 3-án.

Tíz újabb saját és tíz franchise üzletet nyithat az Euronics
dátum 2014-10-31 idő 09:29

A 100 százalékban magyar tulajdonú műszakicikk-kereskedelmi vállalat piaci részesedése meghaladja a 23 százalékot - közölték. (MTI)

Matrackuckó, Csodalámpa, szeretet párna? Van összefüggés!
dátum 2014-10-30 idő 10:11

A Matrackuckónál megvásárolható Szeretet memory párna megvásárlásával 500 Forinttal támogatja a Csodalámpa közhasznú alapítványt mely segít az életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermekek álmait valóra váltani.

Megnyitott a Borháló Szeged
dátum 2014-10-30 idő 09:07

Október 30-tól legújabb egységében, Szegeden is várja a borok és borkultúra szerelmeseit a Borháló franchise hálózat.