Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-24 idő 09:47

Tavaszi slágertermékek a J.PRESS legújabb négytermékes akciójában

Elindult a J.Press legújabb akciója, amely keretein belül a hálózat négy, tavaszi slágerterméket kínál vásárlói számára.

A tavaszi akció a hölgyeknek és az uraknak is kedvez. Az akciós termékeken belül megtalálható a tavaszi cipők elengedhetetlen kiegészítője a bokát szabadon hagyó titokzokni, bambusz női titokzokni, rövidített szárú öltönyzokni és férfi boxeralsó egyaránt. Aki a gazdaságosság híve, most a duopack és triopack kiszerelésekkel további kedvezményekre tehet szert. 

A képen látható négy akciós termék minden J.PRESS márkabolt polcain megtalálható 2014. április 15-től egészen május végéig. Látogasson el a J.PRESS Mega Store-ok vagy a J.Press Store-ok valamelyikébe és lepje meg magát és párját egy-egy új darabbal! 
A J.PRESS 1996 óta van jelen a magyarországi piacon. A cég fehérnemű kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik. Az alsóruházati piacot tekintve a következő szegmensekben tölt be vezető pozíciót: férfi fehérnemű, férfi zokni és női zokni.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.