Hírek, aktualitások

dátum 2008-04-03 idő 10:15

Tavaszi Nyílt nap a High-Care-ben!

A High-Care Centerek és Stúdiók ajtaja ismét szélesre tárul 2008. április 12-én, a tavaszi Nyílt napon. Szeretettel várnak mindenkit, akik a kíváncsiságon túl, szívesen ki is próbálják, meg is kóstolják a legújabb termékeket, módszereket, táplálékkiegészítőket, amelyekkel sokáig megőrizhető a szépség, a fiatalság és a szexis külső.

high-care franchise-koncepcióban

Többek között az érdeklődök megismerhetik azokat az arc- és testkezelési módszereket, amelyekben a High-C-vitamint alkalmazzák, ami önmagában képes semlegesíteni az idő előtti bőr öregedését okozó szabad gyököket, részt vesz a bőr feszességéért felelős kollagén képzésében, fokozza a kötőszövet regenerációját, és fontos szerepet játszik a sejtlégzésben. Továbbá kipróbálhatják az egyedülálló számítógépes állapotfelmérést, amely fél óra leforgása alatt megmondja, milyen állapotban van bőrünk, testünk. Ennek megfelelően kezeléseket, termékeket ajánl, amivel nemcsak a legrövidebb idő alatt hozhatjuk a legjobb formába magunkat, hanem azt is megmondja, az eredményt hogyan őrizhetjük meg.

Jelentkezzen be a High-Care Nyílt napjára előzőleg telefonon! Kérjen időpontot, és a szakemberek csak önnel foglalkoznak.


Forrás: High-Care

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.