Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-28 idő 09:31

Teljeskörű felújítást követően újranyit a SPAR a Mammutban

A SPAR Magyarország Kft. nemzetközi együttműködés keretében nagyszabású átalakítási projektet valósított meg idén nyáron a Mammut Bevásárlóközpontban lévő SPAR szupermarketben. Mától a minden területen megújult üzlet a legkorszerűbb technikai megoldásokkal, teljesen egyedi kialakítással és saját melegkonyhás étteremmel várja ismét a vásárlókat.
A SPAR budapesti üzletegysége a vásárlók igényeinek megfelelően korszerű, praktikus és nem utolsósorban teljesen egyedi kialakítással nyitja meg kapuit a Mammut Bevásárlóközpontban. Az átfogó átalakítási munkálatok eredményeként a megújult szupermarketben egy modern, piac-jellegű tér jött létre. A csaknem 2000 m2-es eladótér – ahová a mozgólépcsőn leérkezve lépünk be – egyszerre tágas és otthonos, így a vásárlók mostantól még kényelmesebben és igazán esztétikus környezetben végezhetik a mindennapi és  nagybevásárlásaikat. 
 
A tíz hétig tartó nagyszabású átépítés nemzetközi kooperációban valósult meg. A koncepció közös kidolgozása mellett a hollandiai SPAR International, a SPAR Ausztria és a SPAR Magyarország Kft. együttműködése keretében folyt a tervezés és alakult ki az áruvilág-alapú eladótér, mely a kis- és nagybevásárlásoknál egyaránt vevőbarát módon teszi lehetővé az eligazodást. Ezt az egyedi bolti vevőtájékoztatók is segítik.
 
A modernizált üzlet a legkorszerűbb épületgépészeti megoldásokkal és boltberendezésekkel üzemel, a legújabb energiahatékonysági elvárásoknak megfelelően. A több ezer árucikket tartalmazó választék számos specialitással kiegészült, így például naponta frissen érkező tengeri halkínálattal is. 
A szupermarket előterében – a SPAR-üzletek között egyedülálló módon – saját „SPAR to go” étterem is üzemelni fog, melynek hideg- és melegkonyhai készítményei elvihetőek vagy akár helyben is fogyaszthatóak. A „SPAR to go” snack-bar kínálatában több mint 200 fogás szerepel a főzelékektől a frissensülteken át a grillételekig. Napi szinten 20-25 étel közül választhatnak majd a vendégek, és valamennyi fogás helyben, friss alapanyagokból készül. 
 
A SPAR Magyarország Kft. az ország egyik legnagyobb áruházláncaként jelenleg 411 üzletet üzemeltet, melyek közül 393 saját tulajdonú, 18 pedig magánkiskereskedőkkel kötött együttműködés alapján franchise rendszerben működik. A most megújult SPAR szupermarket a Mammutban Orha Béláné vezetésével, 85 munkatárssal várja a vásárlókat a hét minden napján. 

Sajtóközlemény
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.